klik hier om bijzonder interessante topics te ontdekken!
Discussies
- Sulfiet in wijn (16 reacties)
- Wijnkelderprojectje (14 reacties)
- Meest memorabele flessen van 2018... (8 reacties)
- Test uw fles zonder ze te openen (63 reacties)
- vivino (42 reacties)
- Opleiding (359 reacties)
- Repour (14 reacties)
- Wijn maken is gevaarlijk (13 reacties)
- Belgische wijnmarkt (97 reacties)
- hoe proeven we- spuwen of niet? (13 reacties)
- Oogstjaar 2018 (19 reacties)
- Dan maar liever een pintje (4 reacties)
- problemen in de wijngaard - 2017 (36 reacties)
- Bourgogne 1822 (4 reacties)
- 1 fles Petrus voor minder dan... (4 reacties)
- Petroleumgeur in riesling (6 reacties)
- Toastaroma’s in schuimwijn (16 reacties)
- Bourgogne 2016 (30 reacties)
- Later plukken voor meer fraicheur? (3 reacties)
- Gaan wijnwinkels verdwijnen? (14 reacties)
- how to identify rocks (1 reactie)
- Mosel (21 reacties)
- Canada (8 reacties)
- Bordeaux 2013 (25 reacties)
- Wijnkasten (5 reacties)
- Oogst 2017 (38 reacties)
- Afsluitingen kurk versus schroefdop (2 reacties)
- Kerst/ouwejaar 2017 (47 reacties)
- Top 10 van 2017 (34 reacties)
- oude kelderresten (8 reacties)
- Zin en onzin over slechte jaren (11 reacties)
- Wijn van appels en cider zonder bubbels? (10 reacties)
- En we zijn weer terug van Chablis en Champagne... (13 reacties)
- Prijsstunter verliest rechtszaak over misleiding bij wijnverkopen (25 reacties)
- Een halve euro per druif (3 reacties)
- Delhaizewineworld Winepicker (5 reacties)
- Beste Sommelier Belgie (18 reacties)
- Proeven en rijden (15 reacties)
- Zomerwijnen 2017 (0 reacties)
- Oogstjaar 2016: Rampzalig voorjaar in Frankrijk (18 reacties)