01-11-2013, 01:31 PM
Woensdag zijn we er gaan eten. Was dik in orde, al ben ik niet echt overtuigd van de prijssetting... Vooral qua wijn dan, tussen de 6,5 en 8 euro voor een glas.
We zijn begonnen met king crab die me het meeste beviel van heel de avond, was echt een schot in de roos. Daarbij schonken ze een witte cotes du Rhones die in de smaak viel. Strogele kleur met geuren van steenvruchten en een lichte houtlagering.
Vervolgens over naar Iberisch varken. Zeer lekker en de wijn die erbij kwam was voor mij een topper. Een Zuid Afrikaanse Shiraz (Rhebokskloof): donkerrode kleur met geuren van donker fruit (vooral kersen en zwarte bes), daarnaast ook een mooie traning. Smaakte ook naar meer met een afdronk van een 8-tal seconden.
Tenslotte het dessert, daar ben ik wat in teleurgesteld... Ik wilde uiteraard de hierboven door Vinejo beschreven chocolat experience en rarararara: die was op. Echt een BUMMER!!! Dan maar geopteerd voor de kaasplank. De kazen waren best lekker en het wijntje erbij verraste me ook wel: een rode Italiaan uit Puglia die de concurrentie met de toch wel stevige kazen aankon.
Wat me wel een beetje ontgoochelde is het feit dat ik bij de kazen bvb geen uitleg heb gekregen: ik wist dus niet wat ik aan het eten was... Dit mede omdat de tafel naast ons bezet was door mensen die er geregeld kwamen denk ik en de 'hoofdkelner' enkel oog had voor hun. Dit was voor mij écht een tegenvaller, enkel de bevallige dame die als 2de kelner bezig was, deed echt moeite vond ik.
Algemeen oordeel: Lekker eten met verrassende wijnen, bediening liet wel beetje te wensten over... Daarnaast vond ik de prijssetting toch wat aan de hoge kant...
We zijn begonnen met king crab die me het meeste beviel van heel de avond, was echt een schot in de roos. Daarbij schonken ze een witte cotes du Rhones die in de smaak viel. Strogele kleur met geuren van steenvruchten en een lichte houtlagering.
Vervolgens over naar Iberisch varken. Zeer lekker en de wijn die erbij kwam was voor mij een topper. Een Zuid Afrikaanse Shiraz (Rhebokskloof): donkerrode kleur met geuren van donker fruit (vooral kersen en zwarte bes), daarnaast ook een mooie traning. Smaakte ook naar meer met een afdronk van een 8-tal seconden.
Tenslotte het dessert, daar ben ik wat in teleurgesteld... Ik wilde uiteraard de hierboven door Vinejo beschreven chocolat experience en rarararara: die was op. Echt een BUMMER!!! Dan maar geopteerd voor de kaasplank. De kazen waren best lekker en het wijntje erbij verraste me ook wel: een rode Italiaan uit Puglia die de concurrentie met de toch wel stevige kazen aankon.
Wat me wel een beetje ontgoochelde is het feit dat ik bij de kazen bvb geen uitleg heb gekregen: ik wist dus niet wat ik aan het eten was... Dit mede omdat de tafel naast ons bezet was door mensen die er geregeld kwamen denk ik en de 'hoofdkelner' enkel oog had voor hun. Dit was voor mij écht een tegenvaller, enkel de bevallige dame die als 2de kelner bezig was, deed echt moeite vond ik.
Algemeen oordeel: Lekker eten met verrassende wijnen, bediening liet wel beetje te wensten over... Daarnaast vond ik de prijssetting toch wat aan de hoge kant...