04-01-2010, 12:45 AM
Schitterend restaurant in Pernand-Vergelesses. Terwijl je eet, kijk je naar de glooiende wijngaarden, onder andere die van Corton Charlemagne.
De keuken is verfijnd en gebaseerd op een intrigerende mix van Frans en Japans; dat merk je ook aan het strakke interieur. Dit restaurant heeft 1 Michelinster, maar is niet exuberant duur.
Ik was er in oktober en at er deze bijzonder lekkere borden:
Tartaar van tonijn, lever van lotte, pompelmoes, sake en lomo
Zonnevis, zeekraal, buikspek en wilde cichorei
Rundvlees uit Yorkshire, polenta met zachte pepers en ansjovissaus
Braambessen, ijsblokjes van absint
Onder andere wijnen uit Pernand natuurlijk, en betaalbaar. Dit is een omweg waard...
Website
De keuken is verfijnd en gebaseerd op een intrigerende mix van Frans en Japans; dat merk je ook aan het strakke interieur. Dit restaurant heeft 1 Michelinster, maar is niet exuberant duur.
Ik was er in oktober en at er deze bijzonder lekkere borden:
Tartaar van tonijn, lever van lotte, pompelmoes, sake en lomo
Zonnevis, zeekraal, buikspek en wilde cichorei
Rundvlees uit Yorkshire, polenta met zachte pepers en ansjovissaus
Braambessen, ijsblokjes van absint
Onder andere wijnen uit Pernand natuurlijk, en betaalbaar. Dit is een omweg waard...
Website