(19-08-2011 09:31 AM)Kris schreef: [ -> ]Doc, nie afkomen als ge vandaag neergebliksemd wordt hé !!!
Btw, ik heb ook een flesje Caduceus op mijn schouw staan....leeg welteverstaan
Sorry guys,met alle respect hoor !!! Ben grote Tool fan, laat daar geen twijfel over. Wat Maynard betreft zijn m'n krachttermen misschien te, ik zal wat inbinden !!!
Vraag is natuurlijk in hoeverre Keenan de dirigent is van z'n wijnen, hij is er bezitter van ok, maar in hoeverre is hij mee betrokken bij de productie en vinificatie ? Overtuig me, las ook het boekje op de site... Dat het een zeer intelligente man is weten we allemaal.... en dat hij een team nodig heeft voor de productie van z'n wijnen natuurlijk ook... Of hij oenoloog is kon ik niet direct terug vinden ? Ik ga eerlijk zijn, heb de Caduceus nog niet geproefd... 't gaat ook niet over de appreciatie van de wijn bij mij, maar de topic gaat wel over beroemdheden die wijnMAKEN ... (gaat het dan enkel over produceren,marketing of ook zelf vinifiëren ....?) Ik kan me bvb niet voorstellen dat Angus of Lemmy veel wijnkennis hebben als het over vinificatie gaat. Heb er wel problemen mee dat rockbands wijn beginnen zien als deel van de grote marketing machine rond hun band zonder dat ze zelf bepalend zijn voor hetgeen je in het glas krijgt. Hopelijk heb ik mezelf voldoende genuanceerd, en blijft de bliksem even weg !!!
Vond dit op het net:
The Caduceus Cellars Crew
There are many people that help operate Caduceus Cellars. Maynard is, of course, the owner and winemaker. Not only is he the lead singer for Tool, A Perfect Circle and Puscifer, but he also has the time to create several wines that can be ordered at Merkin Vineyard and Caduceus Cellars. The rest of the team includes:
* Eric Glomski, a patient mentor and winemaker: This gentleman is formerly the co-winemaker for David Bruce in California. He currently helps out at Page Spring Vineyard and Caduceus Cellars. Glomski is originally from Arizona.
* Jen: Jen helps around the vineyard as a lab rat,organizer, assistant and the website queen. She has made most of this production possible.
* Joe Bechard: Bechard's duty is the wine reviewer, the assistant manager for Caduceus Cellars and journalist.
* Chris: Chris is the Merkin Vineyard Installation Coordinator and manager of the vineyard.
* Nikki: Nikki is in charge of the herb garden and is considered the green thumb of the bunch. Many of the things that Nikki grows are in the tasting room of Caduceus Cellars.
* Matt: Matt is the project manager and handles any construction, planning and zoning, research and any equipment installation.
* Mike and Thomas: Thomas is the manager of the tasting room at Caduceus Cellars and Mike runs the tasting room. As mentioned, the tasting room is open 365 days a year.
Read more at Suite101: The Creation of Caduceus Cellars Winery, Arizona: Maynard James Keenan Dives into the Wine Making Business | Suite101.com
http://www.suite101.com/content/the-crea...z1VSvmmrBd