03-06-2014, 07:27 PM
04-04-2016, 10:48 AM
Gisteren de rosé 2013 in het glas.
Grote wijn!
Maar niet groot genoeg want veel te rap op...
Niveau Tempier, no doubt.
Grote wijn!
Maar niet groot genoeg want veel te rap op...
Niveau Tempier, no doubt.
22-03-2019, 05:02 PM
Maintenant, heute gvd, de rosé 2015 in het glas.
Prachtige ajuinschilkleur, dikke vette tranen.
Perzik en appelsienzeste in de neus, efkens wat rabarber, een zilte mineraliteit.
Soepel en geolied in de mond, bijna vettig, het zilte komt terug, mooi evenwicht, eindigt met een bittertje.
Geen idee of dit vandaag natuurlijk, biologisch, biodynamisch of conventioneel wordt gemaakt maar de wijn is alvast heerlijk en drinkt (veel te) lekker weg...
Prachtige ajuinschilkleur, dikke vette tranen.
Perzik en appelsienzeste in de neus, efkens wat rabarber, een zilte mineraliteit.
Soepel en geolied in de mond, bijna vettig, het zilte komt terug, mooi evenwicht, eindigt met een bittertje.
Geen idee of dit vandaag natuurlijk, biologisch, biodynamisch of conventioneel wordt gemaakt maar de wijn is alvast heerlijk en drinkt (veel te) lekker weg...
22-03-2019, 06:03 PM
(22-03-2019 05:02 PM)vinejo schreef: [ -> ]Maintenant, heute gvd, de rosé 2015 in het glas.
Prachtige ajuinschilkleur, dikke vette tranen.
Perzik en appelsienzeste in de neus, efkens wat rabarber, een zilte mineraliteit.
Soepel en geolied in de mond, bijna vettig, het zilte komt terug, mooi evenwicht, eindigt met een bittertje.
Geen idee of dit vandaag natuurlijk, biologisch, biodynamisch of conventioneel wordt gemaakt maar de wijn is alvast heerlijk en drinkt (veel te) lekker weg...
gvd van deze beschrijving krijg ik de zever in mijne mond - straks ook ne bandol rosè opentrekken denk ik (Tempier 2017)
08-07-2019, 01:18 PM
Piibarnon 2010
Laatste wijn van een hele reeks die ons door T en C werd voorgeschoteld.
In de neus eerst dode bladeren maar dan een korf vol bosfruit en leder die ons naar de mooiste der Zuidelijke wijnstreken leidde. Nochtans was er even twijfel tssn Ch9 en Bandol maar de ultieme fraicheur in de mond overtuigde ons dat we een heerlijke Bandol in het glas hadden.
Laatste wijn van een hele reeks die ons door T en C werd voorgeschoteld.
In de neus eerst dode bladeren maar dan een korf vol bosfruit en leder die ons naar de mooiste der Zuidelijke wijnstreken leidde. Nochtans was er even twijfel tssn Ch9 en Bandol maar de ultieme fraicheur in de mond overtuigde ons dat we een heerlijke Bandol in het glas hadden.
01-08-2019, 06:12 PM
Ik proefde Pibarnon Rosé 2018 en Tempier Rosé 2018 met Daniel, Jo en Frederik, we gaven de voorkeur aan Tempier,
ik proefde deze Pibarnon en La Tour du Bon Rosé 2018 vanochtend, we gaven de voorkeur aan La Tour du Bon.
ik proefde deze Pibarnon en La Tour du Bon Rosé 2018 vanochtend, we gaven de voorkeur aan La Tour du Bon.
02-08-2019, 08:58 PM
(01-08-2019 06:12 PM)Thierry Debaisieux schreef: [ -> ]Ik proefde Pibarnon Rosé 2018 en Tempier Rosé 2018 met Daniel, Jo en Frederik, we gaven de voorkeur aan Tempier,
ik proefde deze Pibarnon en La Tour du Bon Rosé 2018 vanochtend, we gaven de voorkeur aan La Tour du Bon.
Pibarnon zit in een moeilijke fase. Introverte jongen nu, maar dat kan nog veranderen.