wijnliefhebbers

Volledige versie: Chakana Estate, Mendoza
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Een wijn gemaakt van Bonarda, eigenlijk de vroegere 'drinkdruif' van Argentinië.
Een intens donker kersenrood met violette rand. peper, lactisch, rijpe kersen. Heel soepel, niet té fruitig, licht bittertje in de afdronk.
Verrassend lekkere wijn van deze minder voor de hand liggende druif.
Dronk 2 jaar geleden een Bonarda "Boisée" 2003 van het domein Cabanon uit Oltrepo Pavese (Lombardije) en herinner me ook die rijpe kersen. Was toen van plan om die druif wat beter te leren kennen, maar zoals dat wel vaker gaat, is dat er niet van gekomen. Toch bedankt voor de kleine reminder Smile
(12-03-2012 12:00 AM)vinejo schreef: [ -> ]Een wijn gemaakt van Bonarda, eigenlijk de vroegere 'drinkdruif' van Argentinië.
Een intens donker kersenrood met violette rand. peper, lactisch, rijpe kersen. Heel soepel, niet té fruitig, licht bittertje in de afdronk.
Verrassend lekkere wijn van deze minder voor de hand liggende druif.

Bonarda! Dat was die druif waar ik onlangs niet kon opkomen applaus
thank you!
(13-03-2012 02:06 PM)Somers schreef: [ -> ]
(12-03-2012 12:00 AM)vinejo schreef: [ -> ]Een wijn gemaakt van Bonarda, eigenlijk de vroegere 'drinkdruif' van Argentinië.
Een intens donker kersenrood met violette rand. peper, lactisch, rijpe kersen. Heel soepel, niet té fruitig, licht bittertje in de afdronk.
Verrassend lekkere wijn van deze minder voor de hand liggende druif.

Bonarda! Dat was die druif waar ik onlangs niet kon opkomen applaus
thank you!

Graag gedaan Wink
Ondertussen vernoem ik ook even Evi Gruyaert om dezelfde reden. Cool
(13-03-2012 06:36 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(13-03-2012 02:06 PM)Somers schreef: [ -> ]
(12-03-2012 12:00 AM)vinejo schreef: [ -> ]Een wijn gemaakt van Bonarda, eigenlijk de vroegere 'drinkdruif' van Argentinië.
Een intens donker kersenrood met violette rand. peper, lactisch, rijpe kersen. Heel soepel, niet té fruitig, licht bittertje in de afdronk.
Verrassend lekkere wijn van deze minder voor de hand liggende druif.

Bonarda! Dat was die druif waar ik onlangs niet kon opkomen applaus
thank you!

Graag gedaan Wink
Ondertussen vernoem ik ook even Evi Gruyaert om dezelfde reden. Cool

Tiens , bij recente rondvraag wie je nog in de playboy wou, kwam die ook al ter sprake...Smile
(13-03-2012 06:50 PM)dr_magooo schreef: [ -> ]Bonarda! Dat was die druif waar ik onlangs niet kon opkomen applaus
thank you!


Graag gedaan Wink
Ondertussen vernoem ik ook even Evi Gruyaert om dezelfde reden. Cool


Tiens , bij recente rondvraag wie je nog in de playboy wou, kwam die ook al ter sprake...Smile

Hmmm.. dat was niét mijn antwoord dacht ik nono
(13-03-2012 06:36 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(13-03-2012 02:06 PM)Somers schreef: [ -> ]
(12-03-2012 12:00 AM)vinejo schreef: [ -> ]Een wijn gemaakt van Bonarda, eigenlijk de vroegere 'drinkdruif' van Argentinië.
Een intens donker kersenrood met violette rand. peper, lactisch, rijpe kersen. Heel soepel, niet té fruitig, licht bittertje in de afdronk.
Verrassend lekkere wijn van deze minder voor de hand liggende druif.

Bonarda! Dat was die druif waar ik onlangs niet kon opkomen applaus
thank you!

Graag gedaan Wink
Ondertussen vernoem ik ook even Evi Gruyaert om dezelfde reden. Cool

Voor Evi, ook een sappige druif, stelt dat probleem zich niet Cool
Koppelingen