30-09-2012, 09:06 PM
De Ark is een school voor kleuter- en lager onderwijs in Kessel-Lo. Onze kleutertweeling, elk vijf jaar oud, kwamen thuis met een briefje waarin de papa’s vriendelijk uitgenodigd werden om in de klas te komen praten over hun hobby of werk. Daar had ik wel eens zin in, maar waarover? Mijn werk als hulpverlener is te ernstig om goed te zijn, maar iets over wijn kon wel lukken. Op een zonnige morgen trok ik het onbekende tegemoet, de derde kleuterklas van juf Tina. Ik nam mee twee grote blauwe druiventrossen, een oude metalen fruitpers waarmee onze overbuurvrouw haar rode besjes plet om confituur te maken, een doos druivensap en een fles witte wijn . “Het is nooit te vroeg om over wijn te leren”, trachtte ik mezelf gerust te stellen.
De rest lees je op: http://www.winetasting.be/nl/Info/WineTales/?art=40707
nb: Dit is een Wine Tale van een jaar geleden. Deze maand heb ik geen nieuwe Wine Tale klaargekregen. De volgende zal handelen over vinificatie, benaderd vanuit het perspectief van een Saccharomyces Cerevisiae gistcel. Hopelijk wordt het grappig (en informatief).
De rest lees je op: http://www.winetasting.be/nl/Info/WineTales/?art=40707
nb: Dit is een Wine Tale van een jaar geleden. Deze maand heb ik geen nieuwe Wine Tale klaargekregen. De volgende zal handelen over vinificatie, benaderd vanuit het perspectief van een Saccharomyces Cerevisiae gistcel. Hopelijk wordt het grappig (en informatief).