26-11-2012, 06:56 PM
2010
De wijn die Gerten gebruikte om zijn saus bij de hertenfilet te maken. Zo n klassieke supermarktBordeaux met kitscherig etiket. We proefden 'm en... vonden hem lekker! Wel wat boontjes in de neus, en vegetaliteit, maar ook mooi klein zwart én rood fruit. Soepel en zacht in de mond met wat tannines die de boel bijeen houden. Verbazend lekker voor zijn zes euro (Colruyt dacht ik - of Delhaize, sla me dood). Ik zou m aanraden voor bij grote feesten waar zowel gelegenheidszuiper, alcolieker als liefhebber elkaar ontmoeten.
De wijn die Gerten gebruikte om zijn saus bij de hertenfilet te maken. Zo n klassieke supermarktBordeaux met kitscherig etiket. We proefden 'm en... vonden hem lekker! Wel wat boontjes in de neus, en vegetaliteit, maar ook mooi klein zwart én rood fruit. Soepel en zacht in de mond met wat tannines die de boel bijeen houden. Verbazend lekker voor zijn zes euro (Colruyt dacht ik - of Delhaize, sla me dood). Ik zou m aanraden voor bij grote feesten waar zowel gelegenheidszuiper, alcolieker als liefhebber elkaar ontmoeten.