wijnliefhebbers

Volledige versie: NOMA days
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
even copy pasten van facebook Slurp

op zaterdag 3 en zondag 4 februari organizeren wij de NOMA days: sous-chef yannick van Aecken (van NOMA, het "beste restaurant ter wereld" komt een 4-gangen lunch en een gastronomisch diner koken met NOMA gerechten, sommelier van dienst die avond is mijzelf en Jan Rots (eerste sommelier van België). Plaatsen zijn zeer beperkt maar ik heb er een paar kunnen vrijhouden voor de foodies onder ons. Laat maar iets weten via pm indien geïnteresseerd.
grtz
jasper
Tof initiatief! Hoeveel kost zo'n avond?
tzal wel 2 en 3 febr zijn?
Jazzper , wat was restaurant ook weer? In Gent?
is in wetteren... inderdaad 2 en 3 februari. Is nogal laat beslist omdat onze chef samengewerkt heeft met yannick in noma (en daar een maes inox keuken verkocht heeft) en yannick maar een paar dagen in het land is. Jan rots levert wijnen bij ons dus dat was ook geen probleem :-)
prijs is 95 euro voor lunch all in (4 gangen) en 's avonds wordt 5-6 gangen voor 145 euro all in... eigenlijk gebruiken yannick en jan ons restaurant als pop-up dus veel hebben we niet in de pap te brokken maar dat vind ik niet zo erg... zaterdag is al bijna vol maar ik heb nog wat plaatsen voor zondag en ws ook nog voor zaterdag, maar moet wel rap gaan want het loopt als een trein
Koppelingen