12-01-2013, 11:29 AM
even copy pasten van facebook
op zaterdag 3 en zondag 4 februari organizeren wij de NOMA days: sous-chef yannick van Aecken (van NOMA, het "beste restaurant ter wereld" komt een 4-gangen lunch en een gastronomisch diner koken met NOMA gerechten, sommelier van dienst die avond is mijzelf en Jan Rots (eerste sommelier van België). Plaatsen zijn zeer beperkt maar ik heb er een paar kunnen vrijhouden voor de foodies onder ons. Laat maar iets weten via pm indien geïnteresseerd.
grtz
jasper
op zaterdag 3 en zondag 4 februari organizeren wij de NOMA days: sous-chef yannick van Aecken (van NOMA, het "beste restaurant ter wereld" komt een 4-gangen lunch en een gastronomisch diner koken met NOMA gerechten, sommelier van dienst die avond is mijzelf en Jan Rots (eerste sommelier van België). Plaatsen zijn zeer beperkt maar ik heb er een paar kunnen vrijhouden voor de foodies onder ons. Laat maar iets weten via pm indien geïnteresseerd.
grtz
jasper