08-12-2013, 09:34 AM
18-03-2021, 06:15 PM
2015 Domaine Thibert Père et Fils Saint Véran Bois de Fée
Complex neusje van citrus en hazelnoot. Vol en rijk maar toch heerlijk fris door de citrus en granny. Een toetsje vanille, nootjes en peer. Lichte brioche wat aangeeft dat deze Saint Véran gerust nog wat kan liggen.
Combi: op vel gebakken kabeljauw, geen saus maar genappeerd met een heerlijke provencaalse olijfolie met vleugje citrus .
Complex neusje van citrus en hazelnoot. Vol en rijk maar toch heerlijk fris door de citrus en granny. Een toetsje vanille, nootjes en peer. Lichte brioche wat aangeeft dat deze Saint Véran gerust nog wat kan liggen.
Combi: op vel gebakken kabeljauw, geen saus maar genappeerd met een heerlijke provencaalse olijfolie met vleugje citrus .

18-03-2021, 06:57 PM
(18-03-2021 06:15 PM)jr02 schreef: [ -> ]2015 Domaine Thibert Père et Fils Saint Véran Bois de Fée
Complex neusje van citrus en hazelnoot. Vol en rijk maar toch heerlijk fris door de citrus en granny. Een toetsje vanille, nootjes en peer. Lichte brioche wat aangeeft dat deze Saint Véran gerust nog wat kan liggen.
Combi: op vel gebakken kabeljauw, geen saus maar genappeerd met een heerlijke provencaalse olijfolie met vleugje citrus .
Meer moet dat soms niet zijn hè ;-)
Hier gisteren een moot zalm in de oven met zeezout, olie, zwarte olijven en tomaatjes met oregano en peper.
Op 5 min klaar en heerlijk eten...