Wel zelf gebruik ik steeds minder en minder een vacuvin .
En wordt het kurk gehanteerd .
Ne pullstop heb ik niet ...
Toch wel leuk om te zien dat het kurk 2/3 gekozen wordt.
Nu zelf hoef ik nooit 10 dagen men wijn aftesluiten .
Wie wel eigenlijk ?
Mijn gedacht is dat je in deze wereld alles kunt verkopen .
Want der is voor alles wel een doelgroep die je product koopt.
Ongeacht het werkt of niet blijkbaar .
Ik heb destijds een vacuvin gekocht maar gebruik dit ondertussen niet meer. Ik zweer bij de kurk...en de frigo (ook voor rood). Enige nadeel, je moet de fles terug op tijd uit de frigo nemen om ze op temperatuur te hebben.
Ben sowieso niet meer geïnteresseerd in al die gadgets die er tegenwoordig op de markt komen, ook niet diegene die uw wijn zogezegd sneller op dronk doen komen...
Dus kurk, karaf, en ...geduld zijn mijn "tools"
(06-03-2014 11:11 AM)nco schreef: [ -> ]Ik heb destijds een vacuvin gekocht maar gebruik dit ondertussen niet meer. Ik zweer bij de kurk...en de frigo (ook voor rood). Enige nadeel, je moet de fles terug op tijd uit de frigo nemen om ze op temperatuur te hebben.
Ben sowieso niet meer geïnteresseerd in al die gadgets die er tegenwoordig op de markt komen, ook niet diegene die uw wijn zogezegd sneller op dronk doen komen...
Dus kurk, karaf, en ...geduld zijn mijn "tools"
Alweer een reactie van Nico waarbij ik alleen maar kan denken aan deze song
http://m.youtube.com/watch?v=fryfNTq0m7M
(06-03-2014 11:11 AM)nco schreef: [ -> ]Ik heb destijds een vacuvin gekocht maar gebruik dit ondertussen niet meer. Ik zweer bij de kurk...en de frigo (ook voor rood). Enige nadeel, je moet de fles terug op tijd uit de frigo nemen om ze op temperatuur te hebben.
Ben sowieso niet meer geïnteresseerd in al die gadgets die er tegenwoordig op de markt komen, ook niet diegene die uw wijn zogezegd sneller op dronk doen komen...
Dus kurk, karaf, en ...geduld zijn mijn "tools"
ik gebruik de vacuvin nog, maar ik ben niet zo overtuigd dat hij dat de bewaringstijd echt significant verlengt
Een fles staat bij mij nooit langer als 2 dagen
. Gebruik ook altijd gewoon de kurk hoor! En als de wijn me echt niet bevalt op dag 1 (wat wel niet vaak voorkomt
) laat ik hem soms zelfs gewoon open staan en zien we wel wat hij op dag 2 in zijn mars heeft, soms is hij beter en soms is hij voor de pombak