11-06-2014, 05:05 PM
Een gerechtje waar we zowel wit als rosé bij probeerden.
De Gomariz uit de streek van de albarino ( Galicie) is gemaakt van een andere druif, namelijk de treixadura. Toch wel een albarinho- karakter en heel mooi bij het gerecht.
De Bellet (les Coteaux), een 100 % rolle (vermoed ik) was oook ideaal (zeer nobel)
Een andere Bellet maar dan rosé van Chateau de Cremat had een even pure smaak (floraal ook) en ging ook mooi bij de jumbo scampie en co...
De Gomariz uit de streek van de albarino ( Galicie) is gemaakt van een andere druif, namelijk de treixadura. Toch wel een albarinho- karakter en heel mooi bij het gerecht.
De Bellet (les Coteaux), een 100 % rolle (vermoed ik) was oook ideaal (zeer nobel)
Een andere Bellet maar dan rosé van Chateau de Cremat had een even pure smaak (floraal ook) en ging ook mooi bij de jumbo scampie en co...