Elke kans gebruiken om meerdere flessen te ontkurken! Ook al is het voor de schoonfamilie. Ik moet uiteindelijk meedrinken...
Voor een BBQ mogen het echter wel wat makkelijkere wijnen zijn...
Hapjes:
Champagne Mill. 2008 (Boonen-Meunier)
Klassieke rundscarpaccio:
Savigny-les-Beaunes 2008 (M. Chapuis)
Kabeljauw in papillotte met vers uitgetrokken zomerpreitjes:
St-Romain "Combes bazin"" 2009 (M. Rougeot)
Lamscarré, chateaubriand en varkenshaasje, groene asperges met manges-touts, geconfijte rattatouille, pellepatatten, en een goed sauzeke:
Chianti Classico 2009 (Villa Cafaggio)
De TN volgen morgen...
da was toch op den é he dat je woonde?
(14-06-2014 10:38 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]Elke kans gebruiken om meerdere flessen te ontkurken! Ook al is het voor de schoonfamilie. Ik moet uiteindelijk meedrinken...
Voor een BBQ mogen het echter wel wat makkelijkere wijnen zijn...
Hapjes: Champagne Mill. 2008 (Boonen-Meunier)
Klassieke rundscarpaccio: Savigny-les-Beaunes 2008 (M. Chapuis)
Kabeljauw in papillotte met vers uitgetrokken zomerpreitjes: St-Romain "Combes bazin"" 2009 (M. Rougeot)
Lamscarré, chateaubriand en varkenshaasje, groene asperges met manges-touts, geconfijte rattatouille, pellepatatten, en een goed sauzeke: Chianti Classico 2009 (Villa Cafaggio)
De TN volgen morgen...
Amai, op de meeste bbq's waar ik kom, is het hamburgers en sosiessen...
Succes ermee!
(14-06-2014 02:16 PM)shiraz schreef: [ -> ]da was toch op den é he dat je woonde?
Yep, maar dat is daar zo groot...
(14-06-2014 10:38 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]Elke kans gebruiken om meerdere flessen te ontkurken! Ook al is het voor de schoonfamilie. Ik moet uiteindelijk meedrinken...
Voor een BBQ mogen het echter wel wat makkelijkere wijnen zijn...
Hapjes: Champagne Mill. 2008 (Boonen-Meunier)
Klassieke rundscarpaccio: Savigny-les-Beaunes 2008 (M. Chapuis)
Kabeljauw in papillotte met vers uitgetrokken zomerpreitjes: St-Romain "Combes bazin"" 2009 (M. Rougeot)
Lamscarré, chateaubriand en varkenshaasje, groene asperges met manges-touts, geconfijte rattatouille, pellepatatten, en een goed sauzeke: Chianti Classico 2009 (Villa Cafaggio)
De TN volgen morgen...
Elke kans gebruiken om meerdere flessen te ontkurken! Ook al is het voor de schoonfamilie. Ik moet uiteindelijk meedrinken...
Voor een BBQ mogen het echter wel wat makkelijkere wijnen zijn...
Hapjes:
Champagne Mill. 2008 (Boonen-Meunier): mooi brioche en stevigeafdronk: 89+
Klassieke rundscarpaccio:
Savigny-les-Beaunes 2008 (M. Chapuis): eindelijk op dronk. Stevige tannines van weleer mooi versmolten, met typisch stevige zuren, maar perfect in balans: 88
Kabeljauw in papillotte met vers uitgetrokken zomerpreitjes:
St-Romain "Combes bazin"" 2009 (M. Rougeot): nog iets te jong, toch redelijk gesloten wijnen bij Rougeot. Nog een jaartje wachten. Had hier meer van verwacht. 84
Lamscarré, chateaubriand en varkenshaasje, groene asperges met manges-touts, geconfijte rattatouille, pellepatatten, en een goed sauzeke:
Chianti Classico 2009 (Villa Cafaggio) : begint te komen, mooie neus (frisse krieken, leder), mooi: 89+
Bin 128 Shiraz 2009 (Penfolds ): Al zeer mooi op dronk, kruidig, maar toch ook wat jammy. Ideaal voor buiten, kracht (blockbustertje). Niet op finesse gemaakt: 90
Banana-split:
Bonnezeaux 2003 (Ch. de Fesles): geconfijt fruit, bijenwas, mooie zuurbalans: 92
Afsluitertje:
Poire Williams (Morand): een toppertje: 92
(15-06-2014 09:52 PM)TheWineVet schreef: [ -> ] (14-06-2014 10:38 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]Elke kans gebruiken om meerdere flessen te ontkurken! Ook al is het voor de schoonfamilie. Ik moet uiteindelijk meedrinken...
Voor een BBQ mogen het echter wel wat makkelijkere wijnen zijn...
Hapjes: Champagne Mill. 2008 (Boonen-Meunier)
Klassieke rundscarpaccio: Savigny-les-Beaunes 2008 (M. Chapuis)
Kabeljauw in papillotte met vers uitgetrokken zomerpreitjes: St-Romain "Combes bazin"" 2009 (M. Rougeot)
Lamscarré, chateaubriand en varkenshaasje, groene asperges met manges-touts, geconfijte rattatouille, pellepatatten, en een goed sauzeke: Chianti Classico 2009 (Villa Cafaggio)
De TN volgen morgen...
Elke kans gebruiken om meerdere flessen te ontkurken! Ook al is het voor de schoonfamilie. Ik moet uiteindelijk meedrinken...
Voor een BBQ mogen het echter wel wat makkelijkere wijnen zijn...
Hapjes: Champagne Mill. 2008 (Boonen-Meunier): mooi brioche en stevigeafdronk: 89+
Klassieke rundscarpaccio: Savigny-les-Beaunes 2008 (M. Chapuis): eindelijk op dronk. Stevige tannines van weleer mooi versmolten, met typisch stevige zuren, maar perfect in balans: 88
Kabeljauw in papillotte met vers uitgetrokken zomerpreitjes: St-Romain "Combes bazin"" 2009 (M. Rougeot): nog iets te jong, toch redelijk gesloten wijnen bij Rougeot. Nog een jaartje wachten. Had hier meer van verwacht. 84
Lamscarré, chateaubriand en varkenshaasje, groene asperges met manges-touts, geconfijte rattatouille, pellepatatten, en een goed sauzeke: Chianti Classico 2009 (Villa Cafaggio) : begint te komen, mooie neus (frisse krieken, leder), mooi: 89+
Bin 128 Shiraz 2009 (Penfolds ): Al zeer mooi op dronk, kruidig, maar toch ook wat jammy. Ideaal voor buiten, kracht (blockbustertje). Niet op finesse gemaakt: 90
Banana-split: Bonnezeaux 2003 (Ch. de Fesles): geconfijt fruit, bijenwas, mooie zuurbalans: 92
Afsluitertje: Poire Williams (Morand): een toppertje: 92
voor de update!
2009 in Bourgogne lijkt inderdaad gesloten voor t moment, 2010 begint ook al las ik...