wijnliefhebbers

Volledige versie: Hertog Jan, Zedelgem
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4
(11-10-2020 10:08 AM)Vince schreef: [ -> ]hawel, dat zijn die 12 couverts die dat allemaal gaan ophoesten

is het toeval dat Desmarault het voor bekeken houdt in Gent met een gelijkaardige 'intieme formule'?

ik denk daarom dat ze wijselijk naar A'pen uitwijken, er is daar een grotere kapitaalsvijver om in te vissen

Een anekdote van een foodiecollega van mij die een paar jaar terug naar Hertog Jan ging. Bij een bepaald gerecht kwamen ze langs met een truffel en een rasp. Of ze een vleugje truffel wensten? Hij was gelukkig getipt door iemand anders die zich had laten vangen en daarop wél was ingegaan; bleek bij afrekening dat er 40 euro pp. extra aangerekend werd voor de truffel... .

Dat is niet abnormaal. Ook in Piëmonte in het truffelseizoen is dat de gewoonte. Daar wordt de truffel voor en na het raspen gewogen op een briefbalans, maar je weet dan wel op voorhand aan hoeveel €/gr er geraspt wordt... Ik ben trouwens niet zo wild van witte truffel, goed, maar net als zovele "zeldzame" ingrediënten voor mij zijn geld niet waard. Ik hou meer van porcini eigenlijk...Blush
Pagina's: 1 2 3 4
Koppelingen