20-09-2014, 10:35 AM
Waarschijnlijk hier minder gekend want het grootste deel van hun export gaat naar de USA, maar elk jaar aanwezig op het Salon des Vignerons Independants in Lille. Ontzettend vriendelijke mensen en hun wijnen zijn steeds een succes, gezien hun verschillende medailles en vermeldingen in de pers.
Chateau La Jorine 2010, Lussac Saint-Emilion.
Genoemd naar de 2 kinderen van het koppel, Josselin en Marine.
Kersenrode kleur in het glas, ronde tannines, rood fruit (vooral kersen) en iets pittig dat ik niet kon plaatsen. Een absolute aanrader P/K.
Gegeten met een kalfsmedaillon, linguini en gevulde tomaat met gebakken champignons. Smolt weg op mijn tong!
Chateau La Jorine 2010, Lussac Saint-Emilion.
Genoemd naar de 2 kinderen van het koppel, Josselin en Marine.
Kersenrode kleur in het glas, ronde tannines, rood fruit (vooral kersen) en iets pittig dat ik niet kon plaatsen. Een absolute aanrader P/K.
Gegeten met een kalfsmedaillon, linguini en gevulde tomaat met gebakken champignons. Smolt weg op mijn tong!