in Gent een lokale cocktail gedronken : een latte macchiato met de typische Gentse cuberdons in opgelost : vernieuwende smaak, misschien net een tik te zoet, maar voor de rest een absolute aanrader om eens te proberen
Cocktail tip:
Vodca (premium, geene smirnoff brol), 2 cuberdons, limoen en afwerken met witte chocolade schilfers! Top :-)
(25-12-2014 11:56 PM)Terretoir schreef: [ -> ]Cocktail tip:
Vodca (premium, geene smirnoff brol), 2 cuberdons, limoen en afwerken met witte chocolade schilfers! Top :-)
doet me goesting krijgen

Tom,wat doet ge met die cuberdons? Gewoon er volledige inzwieren of wat "kneusen"? :-)
(28-12-2014 02:24 PM)Venne schreef: [ -> ]Tom,wat doet ge met die cuberdons? Gewoon er volledige inzwieren of wat "kneusen"? :-)
Kneuzen met zo een houten cocktail stoemper, ge kunt het ook smelten maar dat is ne plakboel dan :-)
Owja, limoen moet het sap ervan zijn natuurlijk!