Disaronno aan het degusteren bij de tiramisu (waar er natuurlijk ook al wat van in zat), in Delhaize gekocht maar niet zo tevreden over : te alcoholisch (heeft 28% ipv de gebruikelijke 24%) en mist wat zoetigheid, maar het grote probleem is de merkbare alcohol
kan er mij iemand een tip geven waar ik goeie Amaretto kan vinden?
(20-01-2015 12:20 AM)Terretoir schreef: [ -> ]Gozio ;-)
Pasqualinno had indertijd zeer goede Amaretto van Beccharis, maar
geen idee waar je die tegenwoordig zou kunnen vinden....
voor de tips, da nu nog vinden is een ander paar mouwen
(20-01-2015 10:38 AM)Dave schreef: [ -> ] (20-01-2015 12:20 AM)Terretoir schreef: [ -> ]Gozio ;-)
Pasqualinno had indertijd zeer goede Amaretto van Beccharis, maar
geen idee waar je die tegenwoordig zou kunnen vinden....
in welke zin was die dan precies anders? De gewone Disaronno vind ik toch een beetje plakkerige boel. Maar wel lekker om tiramisu mee te maken
(20-01-2015 09:55 PM)Olivier schreef: [ -> ] (20-01-2015 10:38 AM)Dave schreef: [ -> ] (20-01-2015 12:20 AM)Terretoir schreef: [ -> ]Gozio ;-)
Pasqualinno had indertijd zeer goede Amaretto van Beccharis, maar
geen idee waar je die tegenwoordig zou kunnen vinden....
in welke zin was die dan precies anders? De gewone Disaronno vind ik toch een beetje plakkerige boel. Maar wel lekker om tiramisu mee te maken
Het is al een paar jaar geleden, maar ik herinner mij vooral dat de amandelsmaak veel natuurlijker overkwam en dat hij een langere afdronk had (misschien ook wel meer alcohol). Maar het is en blijft natuurlijk een gesuikerde drank hé. Maar zo met een paar ijsblokskes op een zonnig terras na 't eten....... Niet te versmaden
@ Shiraz
om aan mij te peinzen
deze week een halve liter goe spul gekocht in een speciaalzaak met streekproducten in Gent (3 €/dl)