28-02-2015, 03:31 PM
Saint-Véran 2013
zaterdagmiddag, koken, iets dat klein mannen graag eten, en waar je zelf met plezier van meepeuzelt. Juist, kip met appelmoes
Daar trek je natuurlijk niet je beste wijn bij open, maar 't is weekend, we willen toch iets lekkers drinken. Het werd dus een Saint-Véran. En deze sint heeft mij verblijd met wat exotisch fruit, maar vooral witte bloemen, en peer in de neus, en meer van dattum in de mond. Relatief vettig en rond, maar eveneens mooie zuren. Helemaal niet vermoeiend dus. Zit puur op zijn fruit, heeft geen hout gezien. Goed gemaakt, doet wat hij moet doen. Een zaterdagmiddagwijn, quoi! En met een deuntje van Adamo op de achtergrond... Als de Parijse bistro's te ver zijn, brengen we ze gewoon naar hier!
zaterdagmiddag, koken, iets dat klein mannen graag eten, en waar je zelf met plezier van meepeuzelt. Juist, kip met appelmoes

Daar trek je natuurlijk niet je beste wijn bij open, maar 't is weekend, we willen toch iets lekkers drinken. Het werd dus een Saint-Véran. En deze sint heeft mij verblijd met wat exotisch fruit, maar vooral witte bloemen, en peer in de neus, en meer van dattum in de mond. Relatief vettig en rond, maar eveneens mooie zuren. Helemaal niet vermoeiend dus. Zit puur op zijn fruit, heeft geen hout gezien. Goed gemaakt, doet wat hij moet doen. Een zaterdagmiddagwijn, quoi! En met een deuntje van Adamo op de achtergrond... Als de Parijse bistro's te ver zijn, brengen we ze gewoon naar hier!
