Tip: vermijd de comments, dan verlies je niet alleen je geloof in de journalisten van HLN maar ook in hun lezers
.
(20-08-2015 09:21 AM)Kupers schreef: [ -> ]Tip: vermijd de comments, dan verlies je niet alleen je geloof in de journalisten van HLN hmaar ook in hun lezers .
Inderdaad, niet echt een antigif voor mijn sluimerende misantropie..
(20-08-2015 08:20 AM)vinejo schreef: [ -> ]Een groot deel van onze jeugd haalt zijn info over het nieuws bijna uitsluitend van HLN.
Op die manier zullen ze over politiek bvb even goed (sic) geïnformeerd worden dan over schuimwijn:
http://www.hln.be/hln/nl/39/Lekker-Eten/...show=react
Hopeloos.
Mooi studiemateriaal voor je lessen
"Prosecco is een droge, witte wijn die gefermenteerd is". Jawadde!
Terloops, de bron is blijkbaar Marie Claire... En de auteur : NINA DILLEN. Kwestie dat ze dit ook ziet, als ze zichzelf eens googlet.
(23-08-2015 10:16 PM)Olivier schreef: [ -> ]"Prosecco is een droge, witte wijn die gefermenteerd is". Jawadde!
Terloops, de bron is blijkbaar Marie Claire... En de auteur : NINA DILLEN. Kwestie dat ze dit ook ziet, als ze zichzelf eens googlet.
Stel je voor, wijn die gefermenteerd is, waar gaan we dat schrijven..!
(Oke, ze bedoelde het goed maar toch serieus slordig gezegd, en vooral, je ziet dat het is geschreven door iemand die er niks van kent)
En Champagne wordt beter met de jaren!
Tof, ik ga die brut van Veuve Durand nog een jaar of 5 laten ouderen..