wijnliefhebbers

Volledige versie: Clavelier
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Marsannay 2013

Ik kocht deze wijn op de beurs te Seclin.
Zocht wat info op maar ben niet zeker welke Clavelier dit is- Bruno? Of Clavelier et fils?
Enfin, de wijn valt mee, dat is het belangrijkste.
Nochtans was dit de eerste dag redelijk simpel. Lekker maar simpel. Joy Anna Thielemans kwam me voor de geest.
Tweede en derde dag idem. Gewoontjes genieten.
Vierde dag? Heerlijk!
Prachtneus met speculoos, rood fruit, cacao.
Mond is soepel doch met mooie zuurtjes en dito spanning.
Speculoos komt terug in de afdronk.
Bourgogne is de wijn die het meest vraagt naar de juiste timing.
lees hier: 92 uur na openen...

Geen 92 punten echter, wel een meer dan verdienstelijke 90
Op zich al redelijk straf dat die 4 dagen meegaat, en dan heb ik het niet over jouw drankverbruik Big Grin
(02-10-2015 02:47 PM)vinejo schreef: [ -> ]Marsannay 2013

Ik kocht deze wijn op de beurs te Seclin.
Zocht wat info op maar ben niet zeker welke Clavelier dit is- Bruno? Of Clavelier et fils?
Enfin, de wijn valt mee, dat is het belangrijkste.
Nochtans was dit de eerste dag redelijk simpel. Lekker maar simpel. Joy Anna Thielemans kwam me voor de geest.
Tweede en derde dag idem. Gewoontjes genieten.
Vierde dag? Heerlijk!
Prachtneus met speculoos, rood fruit, cacao.
Mond is soepel doch met mooie zuurtjes en dito spanning.
Speculoos komt terug in de afdronk.
Bourgogne is de wijn die het meest vraagt naar de juiste timing.
lees hier: 92 uur na openen...

Geen 92 punten echter, wel een meer dan verdienstelijke 90


Het is Clavelier & Fils, Jo. Hun logootje op fles klopt toch met dat van hun website. Een Bourgogne die na 4 dagen beter is dan ervoor proef je ook niet dagelijks, denk ik. In Marsannay en Fixin kom je nog al eens leuke dingen tegen die dan ook nog betaalbaar zijn.
http://www.clavelier.fr/
(02-10-2015 06:01 PM)FRANCISPICCART schreef: [ -> ]
(02-10-2015 02:47 PM)vinejo schreef: [ -> ]Marsannay 2013

Ik kocht deze wijn op de beurs te Seclin.
Zocht wat info op maar ben niet zeker welke Clavelier dit is- Bruno? Of Clavelier et fils?
Enfin, de wijn valt mee, dat is het belangrijkste.
Nochtans was dit de eerste dag redelijk simpel. Lekker maar simpel. Joy Anna Thielemans kwam me voor de geest.
Tweede en derde dag idem. Gewoontjes genieten.
Vierde dag? Heerlijk!
Prachtneus met speculoos, rood fruit, cacao.
Mond is soepel doch met mooie zuurtjes en dito spanning.
Speculoos komt terug in de afdronk.
Bourgogne is de wijn die het meest vraagt naar de juiste timing.
lees hier: 92 uur na openen...

Geen 92 punten echter, wel een meer dan verdienstelijke 90


Het is Clavelier & Fils, Jo. Hun logootje op fles klopt toch met dat van hun website. Een Bourgogne die na 4 dagen beter is dan ervoor proef je ook niet dagelijks, denk ik. In Marsannay en Fixin kom je nog al eens leuke dingen tegen die dan ook nog betaalbaar zijn.
http://www.clavelier.fr/

thank you Francis.
Moet wel zeggen dat de de fles op de vierde dag nog voor de helft gevuld was én in de frigo bewaard.
Koppelingen