24-10-2015, 10:43 PM
Om het gemakkelijker te maken voor mezelf, alles onder dezelfde noemer:
moeder en vader kwamen toevallig langs, dus vlug enkele varkenshaasjes met blackwellsaus, lochtingboontjes en kroketten klaargemaakt. Als voorgerechtje enige versche geirnaartkroketten en als dessert cremedegelas met caramel en fleur de sel, aardbeien pour celui qui veut.
Als aperitief de Rochet-Bocart (zie topic aldaar)
bij de garnalen: St-Véran 'clos a la cote' van Christophe Cordier 2011:knap! 90
Plat de résistance: C9P Mont-Redon 2009: schitterend: 91
dessert: Petit Guiraud 2009 Sauternes: lekker, pourriture, iets te weinig zuren, maar kom... de fles is op (met 2 personen, na al het vorige)88
Morgenvroeg een paar eenden schieten voor bij de volgende wijn... altijd maar werken
moeder en vader kwamen toevallig langs, dus vlug enkele varkenshaasjes met blackwellsaus, lochtingboontjes en kroketten klaargemaakt. Als voorgerechtje enige versche geirnaartkroketten en als dessert cremedegelas met caramel en fleur de sel, aardbeien pour celui qui veut.
Als aperitief de Rochet-Bocart (zie topic aldaar)
bij de garnalen: St-Véran 'clos a la cote' van Christophe Cordier 2011:knap! 90
Plat de résistance: C9P Mont-Redon 2009: schitterend: 91
dessert: Petit Guiraud 2009 Sauternes: lekker, pourriture, iets te weinig zuren, maar kom... de fles is op (met 2 personen, na al het vorige)88
Morgenvroeg een paar eenden schieten voor bij de volgende wijn... altijd maar werken