09-05-2016, 09:02 AM
Tenuta Campo di Sasso (onderdeel van Biserno)
Insoglio del Cinghiale 2013
Syrah 30%, Cabernet Franc 25%, Merlot 25%, Cabernet Sauvignon 15% en Petit Verdot 5%
Tijdens het verlengd weekend flesje van gekraakt.
3u op voorhand open gedaan en zeker 1u in de karaf.
Donkere kleur. Rijp fruit, kruidig, ledertoets, mineralig zelfs.
Nog jong maar voor mij, mits wat lucht, eigenlijk al redelijk op dronk. Ik stel me dan ook wel wat vragen over het bewaarpotentieel. Ik zou dit niet overschatten.
Voor mij een aparte blend die ik wel kan smaken. De Syrah neemt duidelijk de bovenhand. Al kan ik begrijpen dat dit niet voor iedereen op gaat (Heb nog een andere TN gevonden op het forum waar dit gezegd werd).
Insoglio del Cinghiale 2013
Syrah 30%, Cabernet Franc 25%, Merlot 25%, Cabernet Sauvignon 15% en Petit Verdot 5%
Tijdens het verlengd weekend flesje van gekraakt.
3u op voorhand open gedaan en zeker 1u in de karaf.
Donkere kleur. Rijp fruit, kruidig, ledertoets, mineralig zelfs.
Nog jong maar voor mij, mits wat lucht, eigenlijk al redelijk op dronk. Ik stel me dan ook wel wat vragen over het bewaarpotentieel. Ik zou dit niet overschatten.
Voor mij een aparte blend die ik wel kan smaken. De Syrah neemt duidelijk de bovenhand. Al kan ik begrijpen dat dit niet voor iedereen op gaat (Heb nog een andere TN gevonden op het forum waar dit gezegd werd).