17-07-2016, 08:27 AM
a mon prère - Ventoux
Deze wijn werd gecreëerd als een hommage aan de vader van deze wijnmaker die gepassioneerd was door oude cépages.
Deze wijn bestaat hoofdzakelijk uit oude Carignan. 23 dagen gemacereerd onder maceration carbonique wat het erg fruitige karakter van deze wijn bepaald: mooi breed boeket van rozijntjes, viool en besjes. Malolactische fermentatie op nieuwe Amerikaanse eik die dan weer die ceder geur verklaart. Zuiders gekruid. Ging perfect bij onze zuiderse salade.
Mooie wijn aan 12 EUR ter plaatse
Deze wijn werd gecreëerd als een hommage aan de vader van deze wijnmaker die gepassioneerd was door oude cépages.
Deze wijn bestaat hoofdzakelijk uit oude Carignan. 23 dagen gemacereerd onder maceration carbonique wat het erg fruitige karakter van deze wijn bepaald: mooi breed boeket van rozijntjes, viool en besjes. Malolactische fermentatie op nieuwe Amerikaanse eik die dan weer die ceder geur verklaart. Zuiders gekruid. Ging perfect bij onze zuiderse salade.
Mooie wijn aan 12 EUR ter plaatse