wijnliefhebbers

Volledige versie: Château Margaux
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4
(08-12-2019 01:21 PM)wvd schreef: [ -> ]Een uurtje op voorhand open, niet gedecanteerd. Zeer mooie, verfijnde neus met duidelijk Cabernet, maar zonder enige zweem van (zoeterige) cassis, eerder het koele "knapperige" type met "steentjes" in de neus, het lijkt wel of je de graves puur kan ruiken. Een halfvolle, zeer aangename smaak met goede vulling in het midden, zelfs enige expansie. Bijzonder fijne tannines (hier kan de concurrentie nog iets van leren) en zeer goede, aromatische afdronk, zij het niet spectaculair lang, maar het is een afdronk op aroma en niet op alcohol (13%!). Conclusie: zelfs al is Bordeaux niet mijn absoluut favoriete regio en Cabernet-Sauvignon niet in mijn top van favoriete druiven staat kan je er niet omheen dat dit een bijzonder mooie wijn is en ik begrijp 100% wat de liefhebber hierin zoekt. Margaux heb ik maar enkele malen gedronken in mijn leven, maar ik denk dat het mijn favoriete Bordeaux zou zijn. Om te krijgen wel te verstaan, niet om te kopen. Wink
Ik eenmaal een jaren zeventiger. Top, maar aan de huidige prijzen...
(08-12-2019 10:31 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]
(08-12-2019 01:21 PM)wvd schreef: [ -> ]Een uurtje op voorhand open, niet gedecanteerd. Zeer mooie, verfijnde neus met duidelijk Cabernet, maar zonder enige zweem van (zoeterige) cassis, eerder het koele "knapperige" type met "steentjes" in de neus, het lijkt wel of je de graves puur kan ruiken. Een halfvolle, zeer aangename smaak met goede vulling in het midden, zelfs enige expansie. Bijzonder fijne tannines (hier kan de concurrentie nog iets van leren) en zeer goede, aromatische afdronk, zij het niet spectaculair lang, maar het is een afdronk op aroma en niet op alcohol (13%!). Conclusie: zelfs al is Bordeaux niet mijn absoluut favoriete regio en Cabernet-Sauvignon niet in mijn top van favoriete druiven staat kan je er niet omheen dat dit een bijzonder mooie wijn is en ik begrijp 100% wat de liefhebber hierin zoekt. Margaux heb ik maar enkele malen gedronken in mijn leven, maar ik denk dat het mijn favoriete Bordeaux zou zijn. Om te krijgen wel te verstaan, niet om te kopen. Wink
Ik eenmaal een jaren zeventiger. Top, maar aan de huidige prijzen...

Begin jaren zeventig was Margaux niet echt op niveau, eigendom van Ginestet (ja toch?) en er werd weinig geïnvesteerd. De opmars begon toen Medzendopoulos het kocht in 1977. Vanaf 1978 was de wijn al iets totaal anders. Ik proefde de 10- jarige 1980 en die was zeer mooi, ondanks het erg zwakke jaar. Later nog enkele maal geprofd uit de jaren 90 (laatste was de 1998 denk ik). Maar deze was toch nog van een hoger niveau. Beste wijn ooit? Verre van, maar wel heel erg mooi en heel zuiver van aroma's, wat ik bijzonder kan appreciëren.
(09-12-2019 02:00 PM)wvd schreef: [ -> ]
(08-12-2019 10:31 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]
(08-12-2019 01:21 PM)wvd schreef: [ -> ]Een uurtje op voorhand open, niet gedecanteerd. Zeer mooie, verfijnde neus met duidelijk Cabernet, maar zonder enige zweem van (zoeterige) cassis, eerder het koele "knapperige" type met "steentjes" in de neus, het lijkt wel of je de graves puur kan ruiken. Een halfvolle, zeer aangename smaak met goede vulling in het midden, zelfs enige expansie. Bijzonder fijne tannines (hier kan de concurrentie nog iets van leren) en zeer goede, aromatische afdronk, zij het niet spectaculair lang, maar het is een afdronk op aroma en niet op alcohol (13%!). Conclusie: zelfs al is Bordeaux niet mijn absoluut favoriete regio en Cabernet-Sauvignon niet in mijn top van favoriete druiven staat kan je er niet omheen dat dit een bijzonder mooie wijn is en ik begrijp 100% wat de liefhebber hierin zoekt. Margaux heb ik maar enkele malen gedronken in mijn leven, maar ik denk dat het mijn favoriete Bordeaux zou zijn. Om te krijgen wel te verstaan, niet om te kopen. Wink
Ik eenmaal een jaren zeventiger. Top, maar aan de huidige prijzen...

Begin jaren zeventig was Margaux niet echt op niveau, eigendom van Ginestet (ja toch?) en er werd weinig geïnvesteerd. De opmars begon toen Medzendopoulos het kocht in 1977. Vanaf 1978 was de wijn al iets totaal anders. Ik proefde de 10- jarige 1980 en die was zeer mooi, ondanks het erg zwakke jaar. Later nog enkele maal geprofd uit de jaren 90 (laatste was de 1998 denk ik). Maar deze was toch nog van een hoger niveau. Beste wijn ooit? Verre van, maar wel heel erg mooi en heel zuiver van aroma's, wat ik bijzonder kan appreciëren.
Was blijkbaar 1970. Ik gaf hem toch 93+
Chateau Margaux 1983: Het vreemde was dat zowel Palmer als Chateau Margaux een veel grotere 83er hadden gemaakt dat het grote 1982 een jaar eerder. Tot een jaar of 5 geleden streden deze beide huizen mbt hun 1983 om de eer die toch zeer lang gewonnen werd door Palmer. Tot een jaar of 5 geleden want voor beide huizen geldt dat de 83er toen toch echt aan zijn retour begon. Voor Palmer is de helling naar beneden steiler dan van Margaux waardoor de laatste jaren Margaux de strijd der 83ers wint. Maar ook voor Margaux geldt helaas die helling. Typische neus van een gerijpte Bordeaux maar erg verleidelijk. Lieflijk zelfs. Typische appelatie Margaux. Had ook een Pessac kunnen zijn. Er zit geen haar in de soep behalve dat hij je in niets meer echt in vervoering brengt. Nog steeds een goede balans en alles aanwezig maar met de handrem aangetrokken. Leuk om nog eens gedronken te hebben. De rest gaat naar de veiling. 95/100

ps wat is er gebeurd met de 2 1958ers van Biff Smile
Dank John voor dit inzicht applaus
Toch mooi dat deze flessen nog gedronken worden en niet alleen in de kelder verdwijnen om er nooit meer uit te komen.applaus

Stag's Leap zal wel deftig op de retour zijn?
(27-05-2020 12:06 AM)jr02 schreef: [ -> ]Toch mooi dat deze flessen nog gedronken worden en niet alleen in de kelder verdwijnen om er nooit meer uit te komen.applaus

Stag's Leap zal wel deftig op de retour zijn?

De Stag’s Leap 74 was inderdaad te oud. Nog wel drinkbaar maar weinig genot helaas. 78 is nog jeugdig.......what a difference a year makes....
(26-05-2020 10:49 PM)Vinoco schreef: [ -> ]Wat is er gebeurd met de 2 1958ers van Biff Smile
Die liggen beiden nog in mn klimaatkast Vinoco.
Altijd eentje willen openen, maar gezien het jaartal en het advies hier om ze beter niet te openen, het maar zo gelaten.
Maar, de nieuwsgierigheid blijft. Verkopen doe ik toch niet want ik kreeg ze beiden van mn pa die ze kocht begin jaren '80 voor 1295 bef, zijnde nu 32.5 euro.
Als investering zie ik ze alvast niet, en vol onderaan de klimaatkast weggestopt of openen en slecht de pompbak in.
Geen idee wat beter isBlush
(27-05-2020 08:19 AM)Biff schreef: [ -> ]
(26-05-2020 10:49 PM)Vinoco schreef: [ -> ]Wat is er gebeurd met de 2 1958ers van Biff Smile
Die liggen beiden nog in mn klimaatkast Vinoco.
Altijd eentje willen openen, maar gezien het jaartal en het advies hier om ze beter niet te openen, het maar zo gelaten.
Maar, de nieuwsgierigheid blijft. Verkopen doe ik toch niet want ik kreeg ze beiden van mn pa die ze kocht begin jaren '80 voor 1295 bef, zijnde nu 32.5 euro.
Als investering zie ik ze alvast niet, en vol onderaan de klimaatkast weggestopt of openen en slecht de pompbak in.
Geen idee wat beter isBlush

als je toch niet van plan bent te verkopen, dan zou ik niet twijfelen, Biff. Probeer er eentje. Het zal sowieso een belevenis zijn.
Mn pa is nog altijd alive and kicking.
Mss moet ik het hem es vragen dit weekend Wink
Hij zal ze wel weer willen houden voor later....
Net zoals die Brane Cantenac '75, maar dat was buiten zn zoon gerekendnono
(27-05-2020 08:06 PM)Biff schreef: [ -> ]Mn pa is nog altijd alive and kicking.
Mss moet ik het hem es vragen dit weekend Wink
Hij zal ze wel weer willen houden voor later....
Net zoals die Brane Cantenac '75, maar dat was buiten zn zoon gerekendnono

Hoe mooi is dat om samen met je Pa te kunnen genieten van wijn! Een grote rijkdom! Mijn Pa houdt ook van wijn. Vooral rood. Denk dan dus aan 4 tot 6 euro flessen van de supermarkt. Uiteraard prima maar ik wil hem zo graag laten genieten van prachtige topwijnen. In het begin regelmatig mooi spul voor hem open getrokken waar hij intens van genoot en aangaf dat hij toch wel duidelijk verschil proeft...….totdat hij een keer vernam wat de prijs per fles was en er een serieuze woordenwisseling volgde...Confused . Hoe kon ik toch zo slecht met mijn geld om gaan! "We hebben het over vergist druivensap John! en zo veel verschil zit er eigenlijk niet met de wijnen die ik drink".....
Sindsdien drinken we dus niet meer dezelfde wijnen samen. Ik snap hem en respecteer uiteraard zijn keuze.....jammer.
Jammer, want daar gaat het inderdaad over, samen genieten met vrienden en familie.
Mijn pa apprecieert zeker 'grote' wijnen, hij is er nu 67 en dronk vele jaren geleden wel zn deel aan premier cru's...
Wij hebben elkaar nog maar enkele jaren geleden gevonden in de wijn maar kijken er nu wel telkens naar uit om samen te degusteren, samen met mijn vrouw en mn ma, zalig toch. Heart
Chateau Brane Cantenac was zn eerste wijn die hij van de toenmalige bevriende maître sommelier op restaurant kreeg en heeft toen blijkbaar zo'n indruk nagelaten dat het nog altijd één van zn favoriete chateau's is.
Toen ik vorig jaar de '75 aangeboden kreeg, die mijn geboortejaar is heb ik dan ook niet getwijfeld.
Op moederdag had ik dus die fles mee en hij ging hem ook nog houden voor later.
Ik dacht het niet Wink , kurk eruit en degusteren.
Eergisteren chateau Margaux 1973 uit mijn wijnruimte gehaald.
Eerste kennismaking met deze wijn.

Fles eerst 24u rechtgezet, gisteren zeer voorzichtig geopend met een gewone kurkentrekker.

Kurk was nochtans ferm ingezakt dus ik dacht tja de kurk zal wel in de fles vliegen, maar wonder boven wonder in 2 keer er volledig uitgekregen.

Direct na openen een klein beetje in het glas gegoten en een andere kurk op de fles gestoken zoals Jo hier had aangegeven de techniek van Audouze.

Eens goed gewalst, neus in het glas gestoken en mijn eerste indruk was jep, deze is nog perfect drinkbaar.
Geen zuren enz wel een muffe geur beetje naar champignons Smile
Nu aangezien de leeftijd dacht ik dat is normaal.

Eerste slok in de mond viel al bij al goed mee, beetje dezelfde muffe smaak als de geur, maar ik dacht wie weet word die na een 4 tal uur wel beter.

Na 2 uur kon ik toch niet meer wachten en schonk ik mijn tweede glas in.

Ik was nog niet bepaald overtuigd maar de geur en smaak was al stukken beter.
Er was/ precies een al wat kruidige geur en smaak aanwezig.
Dus vol ongeduld nog een 2 tal uur afgewacht en het 3de glas uitgeschonken.
My god wat een verschil zeg, champignons volledig verdwenen en ineens een zeer kruidige wijn met een mooie licht pikante afdronk.
Ik proef er precies wat pepers in en mooi donker fruit.

Aangezien ik de fles alleen moet uitdrinken was er gisteren nog een goeie halve fles over.
Mja ik dacht morgen is dat hier niks meer, maar geloof het nu of niet die is nu nog beter geworden.
Er staat nu nog een glaasje naast mij tijdens mijn tn, ik had het nooit gedacht maar ik ben er weg van.

punten? Dikke 92/100 hoor.

Werner in één van uw eerdere posts zei je dat de eigenaar toen in financiële moeilijkheden zat en de wijn in kwaliteit zou geboet hebben.
Ik ga je in mijn geval althans ongelijk moeten geven.
(15-08-2020 05:25 PM)150pk schreef: [ -> ]Eergisteren chateau Margaux 1973 uit mijn wijnruimte gehaald.
Eerste kennismaking met deze wijn.

Fles eerst 24u rechtgezet, gisteren zeer voorzichtig geopend met een gewone kurkentrekker.

Kurk was nochtans ferm ingezakt dus ik dacht tja de kurk zal wel in de fles vliegen, maar wonder boven wonder in 2 keer er volledig uitgekregen.

Direct na openen een klein beetje in het glas gegoten en een andere kurk op de fles gestoken zoals Jo hier had aangegeven de techniek van Audouze.

Eens goed gewalst, neus in het glas gestoken en mijn eerste indruk was jep, deze is nog perfect drinkbaar.
Geen zuren enz wel een muffe geur beetje naar champignons Smile
Nu aangezien de leeftijd dacht ik dat is normaal.

Eerste slok in de mond viel al bij al goed mee, beetje dezelfde muffe smaak als de geur, maar ik dacht wie weet word die na een 4 tal uur wel beter.

Na 2 uur kon ik toch niet meer wachten en schonk ik mijn tweede glas in.

Ik was nog niet bepaald overtuigd maar de geur en smaak was al stukken beter.
Er was/ precies een al wat kruidige geur en smaak aanwezig.
Dus vol ongeduld nog een 2 tal uur afgewacht en het 3de glas uitgeschonken.
My god wat een verschil zeg, champignons volledig verdwenen en ineens een zeer kruidige wijn met een mooie licht pikante afdronk.
Ik proef er precies wat pepers in en mooi donker fruit.

Aangezien ik de fles alleen moet uitdrinken was er gisteren nog een goeie halve fles over.
Mja ik dacht morgen is dat hier niks meer, maar geloof het nu of niet die is nu nog beter geworden.
Er staat nu nog een glaasje naast mij tijdens mijn tn, ik had het nooit gedacht maar ik ben er weg van.

punten? Dikke 92/100 hoor.

Werner in één van uw eerdere posts zei je dat de eigenaar toen in financiële moeilijkheden zat en de wijn in kwaliteit zou geboet hebben.
Ik ga je in mijn geval althans ongelijk moeten geven.

Heerlijke TN. cheers
Inderdaad een zalige TN, thank you !!

En zoals toch wat verwacht, veeeel beter dan in de literatuur wordt vermeld, de drinking windows van Parker en co zijn voor Bordeaux uit zogezegd mindere jaren soms veel te nauw bemeten. In geldnood of niet, zulke wijnen werden toen klassiek gemaakt om lang te bewaren.

Ga je de andere drie flessen ook nog openen? Mss wel een moeilijke beslissing gezien de huidige prijzen (+_ 300 euro...).
(15-08-2020 10:22 PM)Benz schreef: [ -> ]
(15-08-2020 05:25 PM)150pk schreef: [ -> ]Eergisteren chateau Margaux 1973 uit mijn wijnruimte gehaald.
Eerste kennismaking met deze wijn.

Fles eerst 24u rechtgezet, gisteren zeer voorzichtig geopend met een gewone kurkentrekker.

Kurk was nochtans ferm ingezakt dus ik dacht tja de kurk zal wel in de fles vliegen, maar wonder boven wonder in 2 keer er volledig uitgekregen.

Direct na openen een klein beetje in het glas gegoten en een andere kurk op de fles gestoken zoals Jo hier had aangegeven de techniek van Audouze.

Eens goed gewalst, neus in het glas gestoken en mijn eerste indruk was jep, deze is nog perfect drinkbaar.
Geen zuren enz wel een muffe geur beetje naar champignons Smile
Nu aangezien de leeftijd dacht ik dat is normaal.

Eerste slok in de mond viel al bij al goed mee, beetje dezelfde muffe smaak als de geur, maar ik dacht wie weet word die na een 4 tal uur wel beter.

Na 2 uur kon ik toch niet meer wachten en schonk ik mijn tweede glas in.

Ik was nog niet bepaald overtuigd maar de geur en smaak was al stukken beter.
Er was/ precies een al wat kruidige geur en smaak aanwezig.
Dus vol ongeduld nog een 2 tal uur afgewacht en het 3de glas uitgeschonken.
My god wat een verschil zeg, champignons volledig verdwenen en ineens een zeer kruidige wijn met een mooie licht pikante afdronk.
Ik proef er precies wat pepers in en mooi donker fruit.

Aangezien ik de fles alleen moet uitdrinken was er gisteren nog een goeie halve fles over.
Mja ik dacht morgen is dat hier niks meer, maar geloof het nu of niet die is nu nog beter geworden.
Er staat nu nog een glaasje naast mij tijdens mijn tn, ik had het nooit gedacht maar ik ben er weg van.

punten? Dikke 92/100 hoor.

Werner in één van uw eerdere posts zei je dat de eigenaar toen in financiële moeilijkheden zat en de wijn in kwaliteit zou geboet hebben.
Ik ga je in mijn geval althans ongelijk moeten geven.

Heerlijke TN. cheers

Bedankt ik schrijf er niet veel maar probeer mijn best te doen om mijn ervaringen te delen Smile
(15-08-2020 11:16 PM)vinejo schreef: [ -> ]Inderdaad een zalige TN, thank you !!

En zoals toch wat verwacht, veeeel beter dan in de literatuur wordt vermeld, de drinking windows van Parker en co zijn voor Bordeaux uit zogezegd mindere jaren soms veel te nauw bemeten. In geldnood of niet, zulke wijnen werden toen klassiek gemaakt om lang te bewaren.

Ga je de andere drie flessen ook nog openen? Mss wel een moeilijke beslissing gezien de huidige prijzen (+_ 300 euro...).

De 3 andere ga ik niet opdrinken, misschien kan ik verzamelaars van oude wijnen gelukkig maken met zo'n fles.
Momenteel aangeboden via 2dehands maar verwacht er niet veel van.
Verkoop ze ook niet zomaar aan iedereen, t'moet een verzamelaar of drinker zijn.
De meeste willen die aan een spotprijs om ze dan door te verkopen met veel winst.
Zijn dat de huidige prijzen per fles?
Ik geef je gelijk, je hebt de ervaring gehad, je weet nu hoe de wijn ruikt en smaakt, t is niet dat je dit per se dagelijks wil drinken...
Ik zei rond de 300 op basis van Wine Searcher
https://www.wine-searcher.com/find/marga...rance/1973
Ik denk dat Belgium Winewatchers zich grotendeels hierop baseert.
Ik zou trouwens daar eens polsen, zij verkopen ook in China en de rest van de wereld, die geven veel betere prijzen dan iemand ooit op tweedehands zal bieden. (Tenzij je een wijnfreak vindt die in dat jaar geboren is, meer kans wel in 2023)
Ooit mn 2 '58ers aangeboden bij Belgium Wine Watchers. Er was geen interesse wegens slechts 2 flesjes...
Ik was gewoon nieuwsgierig welke richtprijs ze in gedachten hadden, maar niks vernomen dus Smile
(16-08-2020 12:44 PM)Biff schreef: [ -> ]Ooit mn 2 '58ers aangeboden bij Belgium Wine Watchers. Er was geen interesse wegens slechts 2 flesjes...
Ik was gewoon nieuwsgierig welke richtprijs ze in gedachten hadden, maar niks vernomen dus Smile

Vreemd...
Maar mss is het inderdaad wel interessant om een lot aan te bieden met wat meer flessen. En 1958 was weliswaar nog een slechter jaar dan 1973.
Heb je ze nog liggen?
Voor de Chris moeten het wel flessen in zeer goede staat zijn. En 1958 of 1973 zijn waarschijnlijk niet meteen de jaren waar hij naar op zoek is... Plus, hij moet er natuurlijk nog wat kunnen aan verdienen ook.
(16-08-2020 03:02 PM)Rik Martens schreef: [ -> ]Voor de Chris moeten het wel flessen in zeer goede staat zijn. En 1958 of 1973 zijn waarschijnlijk niet meteen de jaren waar hij naar op zoek is... Plus, hij moet er natuurlijk nog wat kunnen aan verdienen ook.

Zouden ze op een veiling eventueel makkelijk weg geraken Rik?
Op de veiling gaat alles weg, we hanteren geen minimumprijzen. Om iet of wat opbrengst te krijgen (misschien een 100 à 150 euro?), moet ook op veiling de fles in een beetje conditie zijn (vooral het niveau is van belang).
(16-08-2020 03:46 PM)Rik Martens schreef: [ -> ]Op de veiling gaat alles weg, we hanteren geen minimumprijzen. Om iet of wat opbrengst te krijgen (misschien een 100 à 150 euro?), moet ook op veiling de fles in een beetje conditie zijn (vooral het niveau is van belang).

De niveaus van de 3 flessen zijn perfect bij mij.
Ik weet dat we hier niet met handel bezig zijn, maar aangezien de vorige posts er toch over gaan, kan het wel denk ik.
Misschien eens aanbieden via catawiki? Je betaalt wel 15% veilingkosten (weet niet wat dat voor andere veilingen is? Rik? Christies?)

Recente verkoop:
[attachment=5042]
Valt te overwegen precies.

Daar gaan de prijzen echt wel hoog.

Misschien eerst eens laten schatten.
Doen ze dat daar nog?
Dat is toch een krankzinnige prijs, volgens mij had de verkoper het laatste bod. Bovendien heb ik wat vragen bij de foto's. Op één van de foto's zie ik een "opgeblazen" capsule, dat is zelden een goed teken. Op de andere foto's is die dan plots weg. Verder zijn niveau en etiket bijna te goed om waar te zijn... Ze zetten daar ook al eens Moutons met ongenummerde etiketten op de veiling...

Mij moet ge niet geloven, maar ik zie hier b.v. bij Sylvie's een zeer mooi exemplaar met een schatting van 160-210 euro en met een hamerprijs van 180 euro. Dat komt perfect met mijn gedacht overeen...

En inderdaad, we hebben het hier niet over kopen en verkopen, maar nu jullie het zeggen: Ik veil ook al meer dan veertig jaar wijn...
Heb een paar foto's genomen van de flessen.
Denk dat die zeker nog verkoopbaar zijn.
(16-08-2020 02:44 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(16-08-2020 12:44 PM)Biff schreef: [ -> ]Ooit mn 2 '58ers aangeboden bij Belgium Wine Watchers. Er was geen interesse wegens slechts 2 flesjes...
Ik was gewoon nieuwsgierig welke richtprijs ze in gedachten hadden, maar niks vernomen dus Smile

Vreemd...
Maar mss is het inderdaad wel interessant om een lot aan te bieden met wat meer flessen. En 1958 was weliswaar nog een slechter jaar dan 1973.
Heb je ze nog liggen?
Heel zeker Jo, vredig naast elkaar in de klimaatkast Smile
(18-08-2020 12:19 PM)Biff schreef: [ -> ]
(16-08-2020 02:44 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(16-08-2020 12:44 PM)Biff schreef: [ -> ]Ooit mn 2 '58ers aangeboden bij Belgium Wine Watchers. Er was geen interesse wegens slechts 2 flesjes...
Ik was gewoon nieuwsgierig welke richtprijs ze in gedachten hadden, maar niks vernomen dus Smile

Vreemd...
Maar mss is het inderdaad wel interessant om een lot aan te bieden met wat meer flessen. En 1958 was weliswaar nog een slechter jaar dan 1973.
Heb je ze nog liggen?
Heel zeker Jo, vredig naast elkaar in de klimaatkast Smile

Probeer misschien toch vooral de etiketten schoon te houden Wink
(16-08-2020 03:02 PM)Rik Martens schreef: [ -> ]Voor de Chris moeten het wel flessen in zeer goede staat zijn. En 1958 of 1973 zijn waarschijnlijk niet meteen de jaren waar hij naar op zoek is... Plus, hij moet er natuurlijk nog wat kunnen aan verdienen ook.
Wel Rik, de flessen die ik reeds kocht waren idd allemaal in zeer goede staat! Zowel levering als staat van de flessen, niks op aan te merken!
(18-08-2020 12:21 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(18-08-2020 12:19 PM)Biff schreef: [ -> ]
(16-08-2020 02:44 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(16-08-2020 12:44 PM)Biff schreef: [ -> ]Ooit mn 2 '58ers aangeboden bij Belgium Wine Watchers. Er was geen interesse wegens slechts 2 flesjes...
Ik was gewoon nieuwsgierig welke richtprijs ze in gedachten hadden, maar niks vernomen dus Smile

Vreemd...
Maar mss is het inderdaad wel interessant om een lot aan te bieden met wat meer flessen. En 1958 was weliswaar nog een slechter jaar dan 1973.
Heb je ze nog liggen?
Heel zeker Jo, vredig naast elkaar in de klimaatkast Smile

Probeer misschien toch vooral de etiketten schoon te houden Wink
Bedankt voor de tip thumbsup
Pagina's: 1 2 3 4
Koppelingen