10-08-2016, 06:21 PM
Een stukje fantastische tomino piemontese al tartufo nero van La Bottera met de spatburgunder 2014 van Paul Shumacher... De aardse toetsen van de kaas met truffel passen perfect bij het mineralige van de wijn..
(10-08-2016 06:21 PM)vinejo schreef: [ -> ]Een stukje fantastische tomino piemontese al tartufo nero van La Bottera met de spatburgunder 2014 van Paul Shumacher... De aardse toetsen van de kaas met truffel passen perfect bij het mineralige van de wijn..
(10-08-2016 06:26 PM)FRANCISPICCART schreef: [ -> ](10-08-2016 06:21 PM)vinejo schreef: [ -> ]Een stukje fantastische tomino piemontese al tartufo nero van La Bottera met de spatburgunder 2014 van Paul Shumacher... De aardse toetsen van de kaas met truffel passen perfect bij het mineralige van de wijn..
Waw, om goesting van te krijgen!
(10-08-2016 07:38 PM)Olivier schreef: [ -> ](10-08-2016 06:26 PM)FRANCISPICCART schreef: [ -> ](10-08-2016 06:21 PM)vinejo schreef: [ -> ]Een stukje fantastische tomino piemontese al tartufo nero van La Bottera met de spatburgunder 2014 van Paul Shumacher... De aardse toetsen van de kaas met truffel passen perfect bij het mineralige van de wijn..
Waw, om goesting van te krijgen!
Klinkt lekker! Waar vind je dat Jo?
(10-08-2016 07:49 PM)vinejo schreef: [ -> ](10-08-2016 07:38 PM)Olivier schreef: [ -> ](10-08-2016 06:26 PM)FRANCISPICCART schreef: [ -> ](10-08-2016 06:21 PM)vinejo schreef: [ -> ]Een stukje fantastische tomino piemontese al tartufo nero van La Bottera met de spatburgunder 2014 van Paul Shumacher... De aardse toetsen van de kaas met truffel passen perfect bij het mineralige van de wijn..
Waw, om goesting van te krijgen!
Klinkt lekker! Waar vind je dat Jo?
Via mijn schoonzus, ergens in Brugge (zou t moeten vragen, mijn vrouw bracht het mee)
Is echt zalige kaas, zit in potjes met olijfolie en truffel...
Heb er nog eentje, zal t apart houden ;-)
(10-08-2016 08:21 PM)Olivier schreef: [ -> ](10-08-2016 07:49 PM)vinejo schreef: [ -> ](10-08-2016 07:38 PM)Olivier schreef: [ -> ](10-08-2016 06:26 PM)FRANCISPICCART schreef: [ -> ](10-08-2016 06:21 PM)vinejo schreef: [ -> ]Een stukje fantastische tomino piemontese al tartufo nero van La Bottera met de spatburgunder 2014 van Paul Shumacher... De aardse toetsen van de kaas met truffel passen perfect bij het mineralige van de wijn..
Waw, om goesting van te krijgen!
Klinkt lekker! Waar vind je dat Jo?
Via mijn schoonzus, ergens in Brugge (zou t moeten vragen, mijn vrouw bracht het mee)
Is echt zalige kaas, zit in potjes met olijfolie en truffel...
Heb er nog eentje, zal t apart houden ;-)
Deal
(10-08-2016 11:01 PM)TheWineVet schreef: [ -> ](10-08-2016 08:21 PM)Olivier schreef: [ -> ](10-08-2016 07:49 PM)vinejo schreef: [ -> ](10-08-2016 07:38 PM)Olivier schreef: [ -> ](10-08-2016 06:26 PM)FRANCISPICCART schreef: [ -> ](10-08-2016 06:21 PM)vinejo schreef: [ -> ]Een stukje fantastische tomino piemontese al tartufo nero van La Bottera met de spatburgunder 2014 van Paul Shumacher... De aardse toetsen van de kaas met truffel passen perfect bij het mineralige van de wijn..
Waw, om goesting van te krijgen!
Klinkt lekker! Waar vind je dat Jo?
Via mijn schoonzus, ergens in Brugge (zou t moeten vragen, mijn vrouw bracht het mee)
Is echt zalige kaas, zit in potjes met olijfolie en truffel...
Heb er nog eentje, zal t apart houden ;-)
Deal
Deal
(11-08-2016 09:37 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]Zelfs ne wijn
(11-08-2016 09:55 AM)vinejo schreef: [ -> ](11-08-2016 09:37 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]Zelfs ne wijn
Perfect, ne Rousseau zal er vermoedelijk nog beter bij passen dan een spatburgunder