wijnliefhebbers

Volledige versie: Amandeltaart met kersen
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Beetje laat maar ik begin pas nu te twijfelen.. Confused
Had een Oloroso sherry klaar gezet maar mss is een rode Mas Amiel geschikter..?
Of zelfs gewoon een witte zoete..?
Staat pas gepland voor rond een uur of zeven dus wie toevallig nog even op t forum komt, thank you om even mee te denken ;-)
Recioto della Valpolicella. Anders toch voor een jonge Ruby Porto?

Marc

Volgens Fiona Beckett: een goede Kriek erbij serveren.
Daar kan ik me wel iets bij voorstellen, eigenlijk. Het frisse van het bier met dat beetje zoet, en de match kriek/kersen.
Anders een "oldskool" doen en een koffieke erbij Tongue ?
(13-11-2016 01:20 PM)vinejo schreef: [ -> ]Beetje laat maar ik begin pas nu te twijfelen.. Confused
Had een Oloroso sherry klaar gezet maar mss is een rode Mas Amiel geschikter..?
Of zelfs gewoon een witte zoete..?
Staat pas gepland voor rond een uur of zeven dus wie toevallig nog even op t forum komt, thank you om even mee te denken ;-)

Zomaar enkele losse gedachten:

muscat de beaumes-de-venise
coteaux du layon of Bonnezeaux
Alsace Gewurtztraminer (eventueel VT)
Vin de paille
Maury
Belegen rosé-champagne?
(13-11-2016 06:23 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]Belegen rosé-champagne?

Dat was ook mijn eerste gedacht. Zou niet misstaan!
Heart telijk dank voor alle tips!!

Het werd uiteindelijk een simpele Sauternes, de Chateau Dodin 1990, ging perfect.
Maar had graag geweten hoe die andere combo s waren geweest...is voor een volgende keer... thank you !
Koppelingen