wijnliefhebbers

Volledige versie: Off aromas
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Brett stoort mij meestal niet zo, en lichte oxidatie kan ik bijvoorbeeld ook wel verdragen. Meer problemen heb ik met nieuw hout, zeker als het zwaar "getoast" is. Het lijkt vaak of ik dan iets totaal anders proef dan de mensen rondom mij. En dit wordt precies erger en erger.
(22-02-2017 10:36 AM)33S schreef: [ -> ]Brett stoort mij meestal niet zo, en lichte oxidatie kan ik bijvoorbeeld ook wel verdragen. Meer problemen heb ik met nieuw hout, zeker als het zwaar "getoast" is. Het lijkt vaak of ik dan iets totaal anders proef dan de mensen rondom mij. En dit wordt precies erger en erger.

Zeker als het wat karamellig wordt, vind ik. Bio-aroma's word ik ook niet wild van, en daarmee bedoel ik niet de animale aroma's, maar iets dat ik moeilijk kan definieren.
Koppelingen