22-03-2017, 09:05 PM
De vrouw is er 40 geworden begin maart, dus trekken we nu zaterdag richting Roeselare, naar Restaurant Boury.
Onlangs verhuisd naar een ander pand, 1 ster Michelin en uitgeroepen tot Chef van 2017!
Dat wil wel wat betekenen denk ik dan...
Enfin, ik ben eigenlijk nog het meest benieuwd naar hun wijnkaart, uiteraard
Aan de Chef zullen we niet moeten twijfelen en de sommelier blijkt ook top te zijn!
Aangepaste wijnen kunnen blijkbaar geschonken worden per glas (6 euro).
Ik voel dat het nu al moeilijk gaat worden, aangepaste wijnen per glas of een klasseflesje van de wijnkaart....
Ik houd jullie uiteraard op de hoogte!
Onlangs verhuisd naar een ander pand, 1 ster Michelin en uitgeroepen tot Chef van 2017!
Dat wil wel wat betekenen denk ik dan...
Enfin, ik ben eigenlijk nog het meest benieuwd naar hun wijnkaart, uiteraard
Aan de Chef zullen we niet moeten twijfelen en de sommelier blijkt ook top te zijn!
Aangepaste wijnen kunnen blijkbaar geschonken worden per glas (6 euro).
Ik voel dat het nu al moeilijk gaat worden, aangepaste wijnen per glas of een klasseflesje van de wijnkaart....
Ik houd jullie uiteraard op de hoogte!