23-12-2009, 10:54 PM
Bizar spul.
Gisteren heel dunnekes en niet in balans. De syrah kwam er mooi door maar er hing iets raars tegenover.
Tzal waarschijnlijk de Nielluccio zijn die er voor ongeveer de helft in zit Verwant met de Sangiovese en daar komen waarschijnlijk die zuren van, wat groenig toch.
Nu , vandaag zag ik deze jongen op een wijnkaart staan van een Vredig top vleesrestaurant en wilde hem een tweede kans geven.
Hij is idd wat zachter geworden en met een stevig stuk vlees incl zijn vetten moet dit wel schitterend zijn?
Veel rood fruit , zwarte cacao, kruidig,.... zeker een maaltijdwijn!
Nog iemand ervaring mee?
Gisteren heel dunnekes en niet in balans. De syrah kwam er mooi door maar er hing iets raars tegenover.
Tzal waarschijnlijk de Nielluccio zijn die er voor ongeveer de helft in zit Verwant met de Sangiovese en daar komen waarschijnlijk die zuren van, wat groenig toch.
Nu , vandaag zag ik deze jongen op een wijnkaart staan van een Vredig top vleesrestaurant en wilde hem een tweede kans geven.
Hij is idd wat zachter geworden en met een stevig stuk vlees incl zijn vetten moet dit wel schitterend zijn?
Veel rood fruit , zwarte cacao, kruidig,.... zeker een maaltijdwijn!
Nog iemand ervaring mee?