25-06-2017, 03:35 PM
We namen de sfeer menu .
Eerste voorgerecht was pekelharing met een chardonnay uit de languedoc .
Het gerechtje was lekker de wijn beviel me iets minder .
Een zuidelijke chardonnay die een beetje gebrek had aan fraicheur .
Tweede voorgerecht baby kreeft met wortel mousseline en nog wat .
Zonder vragen werd men glas opnieuw gevuld met dezelfde wijn.
Ik keek even raar en vroeg de opdienster of,er misschien een foutje gebeurd is .
Aangezien dit een nieuwe gang was hoort daar een nieuwe wijn bij .
Er werd me meegedeeld nee het is geen fout .
Dezelfde wijn enkel voor uw hoofdgerecht krijgt u iets anders .
Het tweede gerechtje was zeer monotoon .
wel jammer want dit is een vrij duur ingrediënt waarmee men werkt .
Het hoofdgerecht grietbot .
Was goed een degelijke portie ook .
Niets op aan te merken .
De aangepaste wijn was weer een ander paar mouwen .
Ik kreeg zelf de keuze .
Een rode merlot wijn uit Chili ... (Santa Rita nochtans gekend huis )
Of een witte Alsace bestaande uit riesling .
Die rode merlot kan ik nog steeds niet verklaren !
De riesling dan maar genomen .
Was ok maar ook eerder gewoontjes .
Tijd voor het dessert was echt inorde !
Goede combinatie tussen zoet , zuur en zeer lekker fris .
Ging wel lekker zijn met een zoet wit wijntje .
Al bij al wanneer we de rekening maken is dit toch een harde waarheid .
Kostprijs 150 euro met twee .
1x aangepaste wijn
2x alcohol vrije apero
2x menu
1x fles plat water .
Aan die prijs zijn er tal van andere zaken .
Waar zowel eten als wijn van een hoger niveau zijn .
De bediening verliep wel steeds met een glimlach en vriendelijkheid .
Ik heb geen moeite meer genomen om de namen van de wijnen te onthouden .
Enkel Santa Rita onthouden , het bekende blijft langer hangen ...
Alsook geen kopje koffie meer alvorens weg te gaan .
Eerste voorgerecht was pekelharing met een chardonnay uit de languedoc .
Het gerechtje was lekker de wijn beviel me iets minder .
Een zuidelijke chardonnay die een beetje gebrek had aan fraicheur .
Tweede voorgerecht baby kreeft met wortel mousseline en nog wat .
Zonder vragen werd men glas opnieuw gevuld met dezelfde wijn.
Ik keek even raar en vroeg de opdienster of,er misschien een foutje gebeurd is .
Aangezien dit een nieuwe gang was hoort daar een nieuwe wijn bij .
Er werd me meegedeeld nee het is geen fout .
Dezelfde wijn enkel voor uw hoofdgerecht krijgt u iets anders .
Het tweede gerechtje was zeer monotoon .
wel jammer want dit is een vrij duur ingrediënt waarmee men werkt .
Het hoofdgerecht grietbot .
Was goed een degelijke portie ook .
Niets op aan te merken .
De aangepaste wijn was weer een ander paar mouwen .
Ik kreeg zelf de keuze .
Een rode merlot wijn uit Chili ... (Santa Rita nochtans gekend huis )
Of een witte Alsace bestaande uit riesling .
Die rode merlot kan ik nog steeds niet verklaren !
De riesling dan maar genomen .
Was ok maar ook eerder gewoontjes .
Tijd voor het dessert was echt inorde !
Goede combinatie tussen zoet , zuur en zeer lekker fris .
Ging wel lekker zijn met een zoet wit wijntje .
Al bij al wanneer we de rekening maken is dit toch een harde waarheid .
Kostprijs 150 euro met twee .
1x aangepaste wijn
2x alcohol vrije apero
2x menu
1x fles plat water .
Aan die prijs zijn er tal van andere zaken .
Waar zowel eten als wijn van een hoger niveau zijn .
De bediening verliep wel steeds met een glimlach en vriendelijkheid .
Ik heb geen moeite meer genomen om de namen van de wijnen te onthouden .
Enkel Santa Rita onthouden , het bekende blijft langer hangen ...
Alsook geen kopje koffie meer alvorens weg te gaan .