Niet een gerecht dat ik geregeld zou eten maar zeer geslaagd.
De kip wint aan smaak door de toegevoegde vin jaune.
Gestoofde worteltjes.
Roomsaus met morieltjes en een scheut vin jaune. Deze saus is een echte smaakbom en maakt het gerecht af.
Wijn: Arbois vin jaune 2001 Jacques Tissot
(30-07-2017 03:50 PM)Tienne schreef: [ -> ]Niet een gerecht dat ik geregeld zou eten maar zeer geslaagd.
De kip wint aan smaak door de toegevoegde vin jaune.
Gestoofde worteltjes.
Roomsaus met morieltjes en een scheut vin jaune. Deze saus is een echte smaakbom en maakt het gerecht af.
Wijn: Arbois vin jaune 2001 Jacques Tissot
Dag Tienne, zelf klaargemaakt? Vorige week zaten we in Frankrijk en op de weg gestopt in Jura. Ik heb daar ook coq au vin jaune met morieltjes gegeten, en ik was niet echt tevreden met wat ik gekregen heb. Ik had ook een smaakbom verwacht zoals je beschreef. Ik vermoed echter dat het niet de beste uitvoering zal geweest zijn die ik gekregen heb...
(30-07-2017 03:50 PM)Tienne schreef: [ -> ]Niet een gerecht dat ik geregeld zou eten maar zeer geslaagd.
De kip wint aan smaak door de toegevoegde vin jaune.
Gestoofde worteltjes.
Roomsaus met morieltjes en een scheut vin jaune. Deze saus is een echte smaakbom en maakt het gerecht af.
Wijn: Arbois vin jaune 2001 Jacques Tissot
Mijn lievelingsgerecht in de Jura. Kan inderdaad zeer smaakvol zijn, en dan die combinatie met een krachtige Vin Jaune of Château Chalon. Heerlijk!