wijnliefhebbers

Volledige versie: Een kleinigheidje, weeral...
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Een kleinigheidje, weeral...
Zondag. Een aperoke dat uitdraait op nog een kleinigheidje blijven eten... begonnen om 12u, gestopt om 20u...
Eerst de blanc de blancs van Rochet-Bocart
Bij de vlug gemaakte ceviche van kabeljauw de Riesling trocken van Dr. P. Bergweiler 2009 goldkapsel: wonderwelle combinatie met al die zuurtjes; ik had deels een witte agridulceazijn gebruikt, wat matchte met het tikkeltje restsuiker in de riesling.
Bij de traaggegaarde entrecote met champignonssaus eerst een Coudelet de Beaucastel CdR 2007 gegeven. Idd een zeer rijpe neus, maar toch ook een mooie combinatie. Eerder het rondere type C9P... Vinejo, het was den uwe!
Dan toch eens een Tempier 2012 geprobeerd: te vroeg, maar zeer mooi. Duidelijk Bandol vond ik, in tegenstelling met de 2013 onlangs. Totaal anders.
Dan eens een Varonniers 2013 van Chapoutier geprobeerd. Ik had dit totaal anders verwacht. Hier duidelijk een lactische toets, zodat ik de link van een Chapoutiersyrah niet kon leggen. Totaal anders de de andere jaargangen en dan de Granits 2013.
Geeindigd met ne verse sabayon au VT de gewurztraminer 2010 van Muré. Een restje van de vrijdag. TOPdessert! En dit samen met Sauternes Clos Haut Peyraguey 2013.
Dan van huis gewisseld en na enkele Calvadossen hors d'age een Meusault monatine 2011 van Rougeot geopend bij de sushi. Een beetje teveel van het leven genoten, vond ik 's nachts...Heart
(25-10-2017 01:09 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]Een kleinigheidje, weeral...
Zondag. Een aperoke dat uitdraait op nog een kleinigheidje blijven eten... begonnen om 12u, gestopt om 20u...
Eerst de blanc de blancs van Rochet-Bocart
Bij de vlug gemaakte ceviche van kabeljauw de Riesling trocken van Dr. P. Bergweiler 2009 goldkapsel: wonderwelle combinatie met al die zuurtjes; ik had deels een witte agridulceazijn gebruikt, wat matchte met het tikkeltje restsuiker in de riesling.
Bij de traaggegaarde entrecote met champignonssaus eerst een Coudelet de Beaucastel CdR 2007 gegeven. Idd een zeer rijpe neus, maar toch ook een mooie combinatie. Eerder het rondere type C9P... Vinejo, het was den uwe!
Dan toch eens een Tempier 2012 geprobeerd: te vroeg, maar zeer mooi. Duidelijk Bandol vond ik, in tegenstelling met de 2013 onlangs. Totaal anders.
Dan eens een Varonniers 2013 van Chapoutier geprobeerd. Ik had dit totaal anders verwacht. Hier duidelijk een lactische toets, zodat ik de link van een Chapoutiersyrah niet kon leggen. Totaal anders de de andere jaargangen en dan de Granits 2013.
Geeindigd met ne verse sabayon au VT de gewurztraminer 2010 van Muré. Een restje van de vrijdag. TOPdessert! En dit samen met Sauternes Clos Haut Peyraguey 2013.
Dan van huis gewisseld en na enkele Calvadossen hors d'age een Meusault monatine 2011 van Rougeot geopend bij de sushi. Een beetje teveel van het leven genoten, vond ik 's nachts...Heart

Je kan nooit teveel van het leven genieten... Heart
(25-10-2017 02:05 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(25-10-2017 01:09 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]Een kleinigheidje, weeral...
Zondag. Een aperoke dat uitdraait op nog een kleinigheidje blijven eten... begonnen om 12u, gestopt om 20u...
Eerst de blanc de blancs van Rochet-Bocart
Bij de vlug gemaakte ceviche van kabeljauw de Riesling trocken van Dr. P. Bergweiler 2009 goldkapsel: wonderwelle combinatie met al die zuurtjes; ik had deels een witte agridulceazijn gebruikt, wat matchte met het tikkeltje restsuiker in de riesling.
Bij de traaggegaarde entrecote met champignonssaus eerst een Coudelet de Beaucastel CdR 2007 gegeven. Idd een zeer rijpe neus, maar toch ook een mooie combinatie. Eerder het rondere type C9P... Vinejo, het was den uwe!
Dan toch eens een Tempier 2012 geprobeerd: te vroeg, maar zeer mooi. Duidelijk Bandol vond ik, in tegenstelling met de 2013 onlangs. Totaal anders.
Dan eens een Varonniers 2013 van Chapoutier geprobeerd. Ik had dit totaal anders verwacht. Hier duidelijk een lactische toets, zodat ik de link van een Chapoutiersyrah niet kon leggen. Totaal anders de de andere jaargangen en dan de Granits 2013.
Geeindigd met ne verse sabayon au VT de gewurztraminer 2010 van Muré. Een restje van de vrijdag. TOPdessert! En dit samen met Sauternes Clos Haut Peyraguey 2013.
Dan van huis gewisseld en na enkele Calvadossen hors d'age een Meusault monatine 2011 van Rougeot geopend bij de sushi. Een beetje teveel van het leven genoten, vond ik 's nachts...Heart

Je kan nooit teveel van het leven genieten... Heart

Mits toch het mortaliteitsgevaar in het oog te houden....! Beter spreiden kan helpen Wink
(25-10-2017 02:09 PM)wvd schreef: [ -> ]
(25-10-2017 02:05 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(25-10-2017 01:09 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]Een kleinigheidje, weeral...
Zondag. Een aperoke dat uitdraait op nog een kleinigheidje blijven eten... begonnen om 12u, gestopt om 20u...
Eerst de blanc de blancs van Rochet-Bocart
Bij de vlug gemaakte ceviche van kabeljauw de Riesling trocken van Dr. P. Bergweiler 2009 goldkapsel: wonderwelle combinatie met al die zuurtjes; ik had deels een witte agridulceazijn gebruikt, wat matchte met het tikkeltje restsuiker in de riesling.
Bij de traaggegaarde entrecote met champignonssaus eerst een Coudelet de Beaucastel CdR 2007 gegeven. Idd een zeer rijpe neus, maar toch ook een mooie combinatie. Eerder het rondere type C9P... Vinejo, het was den uwe!
Dan toch eens een Tempier 2012 geprobeerd: te vroeg, maar zeer mooi. Duidelijk Bandol vond ik, in tegenstelling met de 2013 onlangs. Totaal anders.
Dan eens een Varonniers 2013 van Chapoutier geprobeerd. Ik had dit totaal anders verwacht. Hier duidelijk een lactische toets, zodat ik de link van een Chapoutiersyrah niet kon leggen. Totaal anders de de andere jaargangen en dan de Granits 2013.
Geeindigd met ne verse sabayon au VT de gewurztraminer 2010 van Muré. Een restje van de vrijdag. TOPdessert! En dit samen met Sauternes Clos Haut Peyraguey 2013.
Dan van huis gewisseld en na enkele Calvadossen hors d'age een Meusault monatine 2011 van Rougeot geopend bij de sushi. Een beetje teveel van het leven genoten, vond ik 's nachts...Heart

Je kan nooit teveel van het leven genieten... Heart

Mits toch het mortaliteitsgevaar in het oog te houden....! Beter spreiden kan helpen Wink
Het was toch over 8 uur gespreid? Nu toch tot vrijdag 'sober' blijven. Love my liver...
(25-10-2017 04:36 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]
(25-10-2017 02:09 PM)wvd schreef: [ -> ]
(25-10-2017 02:05 PM)vinejo schreef: [ -> ]
(25-10-2017 01:09 PM)TheWineVet schreef: [ -> ]Een kleinigheidje, weeral...
Zondag. Een aperoke dat uitdraait op nog een kleinigheidje blijven eten... begonnen om 12u, gestopt om 20u...
Eerst de blanc de blancs van Rochet-Bocart
Bij de vlug gemaakte ceviche van kabeljauw de Riesling trocken van Dr. P. Bergweiler 2009 goldkapsel: wonderwelle combinatie met al die zuurtjes; ik had deels een witte agridulceazijn gebruikt, wat matchte met het tikkeltje restsuiker in de riesling.
Bij de traaggegaarde entrecote met champignonssaus eerst een Coudelet de Beaucastel CdR 2007 gegeven. Idd een zeer rijpe neus, maar toch ook een mooie combinatie. Eerder het rondere type C9P... Vinejo, het was den uwe!
Dan toch eens een Tempier 2012 geprobeerd: te vroeg, maar zeer mooi. Duidelijk Bandol vond ik, in tegenstelling met de 2013 onlangs. Totaal anders.
Dan eens een Varonniers 2013 van Chapoutier geprobeerd. Ik had dit totaal anders verwacht. Hier duidelijk een lactische toets, zodat ik de link van een Chapoutiersyrah niet kon leggen. Totaal anders de de andere jaargangen en dan de Granits 2013.
Geeindigd met ne verse sabayon au VT de gewurztraminer 2010 van Muré. Een restje van de vrijdag. TOPdessert! En dit samen met Sauternes Clos Haut Peyraguey 2013.
Dan van huis gewisseld en na enkele Calvadossen hors d'age een Meusault monatine 2011 van Rougeot geopend bij de sushi. Een beetje teveel van het leven genoten, vond ik 's nachts...Heart

Je kan nooit teveel van het leven genieten... Heart

Mits toch het mortaliteitsgevaar in het oog te houden....! Beter spreiden kan helpen Wink
Het was toch over 8 uur gespreid? Nu toch tot vrijdag 'sober' blijven. Love my liver...

Dat is inderdaad erg flink. Vandaag hier ook alcoholvrij.
Citaat:Nu toch tot vrijdag 'sober' blijven. Love my liver...

Nu ten huize Winevet :

[attachment=2960]
(27-10-2017 11:31 AM)Olivier schreef: [ -> ]
Citaat:Nu toch tot vrijdag 'sober' blijven. Love my liver...

Nu ten huize Winevet :

Ik had hem nog niet gezien. Nu is het al heel de week van dat. Sinterklaas is weer elke avond op ronde...
Koppelingen