01-11-2017, 04:05 PM
Airrepublic
Het laatste feit van Sergio Herman te Cazand. Op 100m van zijn ander restaurant en hotel Pure-C /strandhotel.
Aangekomen in het strandhotel en na de kamer te hebben gecheckt, ons teruggetrokken in de lounge van het restaurant Pure-C.
Gin 1528 op basis van Cocoa en de tonic van Sergio. Subtiel, fijn en was niet vermoeiend om tot de laatste druppel te drinken. (Laatst de Gin van M. Coucke in het glas, lang moeten zoeken naar welke wrange smaak die primeerde: dennenhars! tja we zaten dan ook in Durbuy maar zooooo vermoeiend om te drinken
Gin 1528 in perfect gezelschap en we hadden ons genesteld in het hoekje waar we mooi zicht hadden op de 2 geklimatiseerde wijnkamers
Om 18:30 werden we verwacht in Airrepublic, graag u op tijd aan te bieden, ze werken met 2 shiften...
- 5 keuzes als begeleider bij apero
- 5 voorgerechten
- 5 hoofdgerechten
- 5 desserts
Keuze is volledig vrij.
Starten deden we met de champagne van Airrepublic 69€/fles, (Jean Louis deparis +/- 25€ in een jasje ontworpen door Sergio en zo kom je aan 69€)
Fris, lekker zuurtje maar met een opvallend 'tonic-taste' deed het verrassend goed bij alle gerechten.
En nu de vraag waarom bij alle gerechten: typisch Hollands zeker,
''een glas van deze champagne kost 15 als apero/glas, je krijgt er makkelijk 6 of 7 glazen uit, Meneer het is in uw voordeel'' als een fluitje van een cent gepresenteerd door de ober.
Maar het was dan ook wel een mooie begeleider bij de mooie maar vooral fijne en heel lekkere visgerechten!!!!!!!!
Genoten van heel lekkere gerechten met de signatuur van Sergio, aangename gezelligheid, nonchalant maar vlot bediend, heel vriendelijk en na apero/voor- en nagerecht/ dessert en koffie om 21u15 stonden we terug buiten. Maar absoluut geen druk gevoeld. 100€/per persoon lichter maar een verrassende lekkere avond rijker.
(Koppel naast ons dronk een biertje als apero en nam enkel een hoofdgerecht en werden met evenveel vriendelijkheid overladen )[attachment=2982][attachment=2983]
Het laatste feit van Sergio Herman te Cazand. Op 100m van zijn ander restaurant en hotel Pure-C /strandhotel.
Aangekomen in het strandhotel en na de kamer te hebben gecheckt, ons teruggetrokken in de lounge van het restaurant Pure-C.
Gin 1528 op basis van Cocoa en de tonic van Sergio. Subtiel, fijn en was niet vermoeiend om tot de laatste druppel te drinken. (Laatst de Gin van M. Coucke in het glas, lang moeten zoeken naar welke wrange smaak die primeerde: dennenhars! tja we zaten dan ook in Durbuy maar zooooo vermoeiend om te drinken
Gin 1528 in perfect gezelschap en we hadden ons genesteld in het hoekje waar we mooi zicht hadden op de 2 geklimatiseerde wijnkamers
Om 18:30 werden we verwacht in Airrepublic, graag u op tijd aan te bieden, ze werken met 2 shiften...
- 5 keuzes als begeleider bij apero
- 5 voorgerechten
- 5 hoofdgerechten
- 5 desserts
Keuze is volledig vrij.
Starten deden we met de champagne van Airrepublic 69€/fles, (Jean Louis deparis +/- 25€ in een jasje ontworpen door Sergio en zo kom je aan 69€)
Fris, lekker zuurtje maar met een opvallend 'tonic-taste' deed het verrassend goed bij alle gerechten.
En nu de vraag waarom bij alle gerechten: typisch Hollands zeker,
''een glas van deze champagne kost 15 als apero/glas, je krijgt er makkelijk 6 of 7 glazen uit, Meneer het is in uw voordeel'' als een fluitje van een cent gepresenteerd door de ober.
Maar het was dan ook wel een mooie begeleider bij de mooie maar vooral fijne en heel lekkere visgerechten!!!!!!!!
Genoten van heel lekkere gerechten met de signatuur van Sergio, aangename gezelligheid, nonchalant maar vlot bediend, heel vriendelijk en na apero/voor- en nagerecht/ dessert en koffie om 21u15 stonden we terug buiten. Maar absoluut geen druk gevoeld. 100€/per persoon lichter maar een verrassende lekkere avond rijker.
(Koppel naast ons dronk een biertje als apero en nam enkel een hoofdgerecht en werden met evenveel vriendelijkheid overladen )[attachment=2982][attachment=2983]