wijnliefhebbers

Volledige versie: Marchesato degli Aleramici, Toscane
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Rosso di Montalcino 2013

Direct na openen gedroogd fruit, geeft de indruk van al redelijk wat evolutie te hebben. In de mond zeer kruidig, gedroogd fruit en een warm mondgevoel. Wat in de frigo gezet om wat te koelen. De neus geeft nu ook wat ceder en tabak naast het gedroogd fruit en nde kruiden. In de mond wringt dit serieus, met een zeer storende bitter in de afdronk. Deze wijn hapert serieus. Wegzetten en morgen nog eens proberen.
(02-12-2017 11:05 PM)Olivier schreef: [ -> ]Rosso di Montalcino 2013

Direct na openen gedroogd fruit, geeft de indruk van al redelijk wat evolutie te hebben. In de mond zeer kruidig, gedroogd fruit en een warm mondgevoel. Wat in de frigo gezet om wat te koelen. De neus geeft nu ook wat ceder en tabak naast het gedroogd fruit en nde kruiden. In de mond wringt dit serieus, met een zeer storende bitter in de afdronk. Deze wijn hapert serieus. Wegzetten en morgen nog eens proberen.

Dag 2 : de neus zit weer op het zoeterig fruit en kruiden. In de mond beter in zijn haak, de bittertoets is grotendeels verdwijnen, maar het geheel komt te simpel over.
Koppelingen