Restaurantje in Oud- Terneuzen, klein in omvang, groot in daden.
De bijzonder sympathieke kok werkte ooit bij de Karmelier en de Herborist, en ook als sommelier bij Oud Sluis.
Erik trakteerde ons op een schitterend Tour de France menu.
De Franse (en enkele Nederlandse) chansons maakten het helemaal af.
Al zeg ik het zelf....een gouden tip!
(16-08-2018 10:52 AM)vinejo schreef: [ -> ]Restaurantje in Oud- Terneuzen, klein in omvang, groot in daden.
De bijzonder sympathieke kok werkte ooit bij de Karmelier en de Herborist, en ook als sommelier bij Oud Sluis.
Erik trakteerde ons op een schitterend Tour de France menu.
De Franse (en enkele Nederlandse) chansons maakten het helemaal af.
Al zeg ik het zelf....een gouden tip!
Ziet er gezellig uit. Leuk ook dat ze die flessen willen schenken. Moest er kurkrecht betaald worden?
(17-08-2018 07:13 AM)Olivier schreef: [ -> ] (16-08-2018 10:52 AM)vinejo schreef: [ -> ]Restaurantje in Oud- Terneuzen, klein in omvang, groot in daden.
De bijzonder sympathieke kok werkte ooit bij de Karmelier en de Herborist, en ook als sommelier bij Oud Sluis.
Erik trakteerde ons op een schitterend Tour de France menu.
De Franse (en enkele Nederlandse) chansons maakten het helemaal af.
Al zeg ik het zelf....een gouden tip!
Ziet er gezellig uit. Leuk ook dat ze die flessen willen schenken. Moest er kurkrecht betaald worden?
Dat hebben we niet gevraagd aan Erik. Ik denk dat hij een totaalprijs heeft betaald waarbij ook de sommelier richtlijnen heeft gekregen hoe hij de wijnen moest schenken (soms per 2, altijd blind ook, was dus niet gewoon kurkrecht veronderstel ik).
Ik moet eerlijk zijn, de gewone wijnkaart van het huis was niet veel soeps.
(De soepkaart daarentegen was wel zeer wijns!)
Die zilveren potten waren jullie spuwbakken?
(17-08-2018 02:33 PM)bowmore schreef: [ -> ]Die zilveren potten waren jullie spuwbakken?
Niet gebruikelijk op restaurant maar er waren idd spuwbakken voorzien.
Of dat die zilveren potten waren weet ik niet meer, ben vergeten spuwen.
(17-08-2018 07:13 AM)Olivier schreef: [ -> ] (16-08-2018 10:52 AM)vinejo schreef: [ -> ]Restaurantje in Oud- Terneuzen, klein in omvang, groot in daden.
De bijzonder sympathieke kok werkte ooit bij de Karmelier en de Herborist, en ook als sommelier bij Oud Sluis.
Erik trakteerde ons op een schitterend Tour de France menu.
De Franse (en enkele Nederlandse) chansons maakten het helemaal af.
Al zeg ik het zelf....een gouden tip!
Ziet er gezellig uit. Leuk ook dat ze die flessen willen schenken. Moest er kurkrecht betaald worden?
Erik meldde me deze avond dat hij 15 euro kurkrecht per gang betaalde (er waren 2 wijnen per gang, vandaar) én de belofte dat kok en sommelier van elke wijn een glaasje mochten meedrinken. Goede deal lijkt me
(18-08-2018 12:33 AM)vinejo schreef: [ -> ] (17-08-2018 07:13 AM)Olivier schreef: [ -> ] (16-08-2018 10:52 AM)vinejo schreef: [ -> ]Restaurantje in Oud- Terneuzen, klein in omvang, groot in daden.
De bijzonder sympathieke kok werkte ooit bij de Karmelier en de Herborist, en ook als sommelier bij Oud Sluis.
Erik trakteerde ons op een schitterend Tour de France menu.
De Franse (en enkele Nederlandse) chansons maakten het helemaal af.
Al zeg ik het zelf....een gouden tip!
Ziet er gezellig uit. Leuk ook dat ze die flessen willen schenken. Moest er kurkrecht betaald worden?
Erik meldde me deze avond dat hij 15 euro kurkrecht per gang betaalde (er waren 2 wijnen per gang, vandaar) én de belofte dat kok en sommelier van elke wijn een glaasje mochten meedrinken. Goede deal lijkt me
Inderdaad geen slechte deal. Win win