03-12-2018, 06:53 PM
Dus even geprobeerd hiervan iets te maken...
Gevlochten spiering, peterseliewortel, prei en gebakken aardappel.
Men wederhelft lust geen spiering dus voor haar wat gehakt gekruid.
Daarnaast een heel lekkere Orange wine.
100% Albillo uit Spanje.
Meer bepaald uit Sierra de Gredos (Castilla y Léon)
Een volle stevige wijn, sappig en complex.
Na openen iets aan de harde kant (bitters en wat tannine)
Maar kwam zeer mooi open.
Heel veel harmonie tussen de smaak van bloedsinaasappel en het bittertje.
En een hoop andere niet zo makkelijk te beschrijven smaken.
Alles paste precies in het plaatje.
Orange wine en eten? JA!
[attachment=3724][attachment=3725][attachment=3726]
Gevlochten spiering, peterseliewortel, prei en gebakken aardappel.
Men wederhelft lust geen spiering dus voor haar wat gehakt gekruid.
Daarnaast een heel lekkere Orange wine.
100% Albillo uit Spanje.
Meer bepaald uit Sierra de Gredos (Castilla y Léon)
Een volle stevige wijn, sappig en complex.
Na openen iets aan de harde kant (bitters en wat tannine)
Maar kwam zeer mooi open.
Heel veel harmonie tussen de smaak van bloedsinaasappel en het bittertje.
En een hoop andere niet zo makkelijk te beschrijven smaken.
Alles paste precies in het plaatje.
Orange wine en eten? JA!
[attachment=3724][attachment=3725][attachment=3726]