wijnliefhebbers

Volledige versie: Marc Kreydenweiss, Andlau
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Mark Kreydenweiss, Andlau
Tot mijn niet geringe verbazing blijkt er nog geen discussie voor deze pionier van de biodynamie in de Elzas.

Deze gisteren bij in gedroogde ham gerolde zalmfilet met yoghurtsaus, gestoofd witloof en puree. Zeer krachtig, mooi boeket met tonen van kweepeer, iets kruidig en wat bijenwas. In de mond valt de mollige aanzet op, de wijn is dan zachtrond en droog. Geen expansie in het middengebied en iets uitdrogend op de afdronk doet vermoeden dat de wijn op zijn retour is. Toch bijzonder mooi voor een wijn van deze leeftijd.

[attachment=3827]
(04-03-2019 01:18 PM)wvd schreef: [ -> ]Mark Kreydenweiss, Andlau
Tot mijn niet geringe verbazing blijkt er nog geen discussie voor deze pionier van de biodynamie in de Elzas.

Deze gisteren bij in gedroogde ham gerolde zalmfilet met yoghurtsaus, gestoofd witloof en puree. Zeer krachtig, mooi boeket met tonen van kweepeer, iets kruidig en wat bijenwas. In de mond valt de mollige aanzet op, de wijn is dan zachtrond en droog. Geen expansie in het middengebied en iets uitdrogend op de afdronk doet vermoeden dat de wijn op zijn retour is. Toch bijzonder mooi voor een wijn van deze leeftijd.

Bij uw beschrijving dacht ik aan pinot gris.
Foto bevestigde Wink
Koppelingen