23-10-2010, 08:47 AM
[attachment=81]
WANNEER?
vrijdag 22 oktober van 16 u - 21 u
zaterdag 23 oktober van 14 u 30 - 19 u
zondag 24 oktober van 14 u 30 - 19 u
WAAR?
Wijnfolie, Hof ter Donckergate, Stratem 7, Aalter
WAT?
Tegenwoordig is alles nogal mega, dat valt jullie waarschijnlijk ook wel op. We zitten volop in de periode van de mega's ;-). Maar bij ons is het vooral de 'smaak' in de ruime zin van het woord die gewoon mega is. Zij die al natuurlijke wijnen proefden weten het ondertussen wel. De geur- en smaakverschillen met de conventionele wijnen zijn ronduit overweldigend. En dat is ook simpel te verklaren. Bij natuurlijke wijnen worden geen additieven toegevoegd. De druiven vergisten dus 'vanzelf', op een natuurlijke manier, waarbij niets 'gezocht' wordt. Het spreekt voor zich dat zich dat vertaalt in PURE smaken.
Trouwens: heel wat toprestaurants werken al met natuurlijke wijnen in het menu of op de kaart. Het waarom laat zich raden: deze wijnen zijn dikwijls veel gemakkelijker te combineren met de uitgesproken gerechten. Bovendien zijn natuurlijke wijnen heel wat digestiever.
Dus heel veel smaak en toch licht verteerbaar!
Zelf kennismaken met de wondere wereld van de natuurlijke wijnen?
Proef een hele reeks uit ons assortiment tijdens onze MEGA-TASTE-degustatie
De te proeven wijnen staan op de website.
Neem snel een kijkje, het loont de moeite !!!
Alle info op:
http://www.wijnfolie.be/openflessendagen.html
WANNEER?
vrijdag 22 oktober van 16 u - 21 u
zaterdag 23 oktober van 14 u 30 - 19 u
zondag 24 oktober van 14 u 30 - 19 u
WAAR?
Wijnfolie, Hof ter Donckergate, Stratem 7, Aalter
WAT?
Tegenwoordig is alles nogal mega, dat valt jullie waarschijnlijk ook wel op. We zitten volop in de periode van de mega's ;-). Maar bij ons is het vooral de 'smaak' in de ruime zin van het woord die gewoon mega is. Zij die al natuurlijke wijnen proefden weten het ondertussen wel. De geur- en smaakverschillen met de conventionele wijnen zijn ronduit overweldigend. En dat is ook simpel te verklaren. Bij natuurlijke wijnen worden geen additieven toegevoegd. De druiven vergisten dus 'vanzelf', op een natuurlijke manier, waarbij niets 'gezocht' wordt. Het spreekt voor zich dat zich dat vertaalt in PURE smaken.
Trouwens: heel wat toprestaurants werken al met natuurlijke wijnen in het menu of op de kaart. Het waarom laat zich raden: deze wijnen zijn dikwijls veel gemakkelijker te combineren met de uitgesproken gerechten. Bovendien zijn natuurlijke wijnen heel wat digestiever.
Dus heel veel smaak en toch licht verteerbaar!
Zelf kennismaken met de wondere wereld van de natuurlijke wijnen?
Proef een hele reeks uit ons assortiment tijdens onze MEGA-TASTE-degustatie
De te proeven wijnen staan op de website.
Neem snel een kijkje, het loont de moeite !!!
Alle info op:
http://www.wijnfolie.be/openflessendagen.html