28-03-2013, 07:46 PM
Gisteravond met een kameraad in restaurant De Bottelier gaan eten. Zeer verzorgde dishes, ontspannen en warme sfeer waar gastheer Hans steeds welgezind en ongedwongen de gasten bedient. De filosofie is hier "neem de tijd".
http://www.debottelier.com/index.htm
Gegratineerde aspergecanneloni met ham en waterkerssausje
Lamsfilet met persillade en aardappel-courgetteschijfjes
M'n disgenoot nam de Gebakken zeewolf met rode paprikacrème en lentegroentjes
Als wijntje een Dolcetto... en ...op de wijnkaart staan de winkelprijzen vermeld en er komt gewoon overal een vast bedrag van 12.5 euro kurkgeld bij.
Daarna nog een drankje in de Kleine Nachtmuziek vlakbij. Brugge, het kon niet mooier.
http://www.debottelier.com/index.htm
Gegratineerde aspergecanneloni met ham en waterkerssausje
Lamsfilet met persillade en aardappel-courgetteschijfjes
M'n disgenoot nam de Gebakken zeewolf met rode paprikacrème en lentegroentjes
Als wijntje een Dolcetto... en ...op de wijnkaart staan de winkelprijzen vermeld en er komt gewoon overal een vast bedrag van 12.5 euro kurkgeld bij.
Daarna nog een drankje in de Kleine Nachtmuziek vlakbij. Brugge, het kon niet mooier.