30-07-2019, 12:39 PM
In het restaurant “Cote de Brouilly” in Odenas at ik een heerlijke salade niçoise en een stuk zalm met gourchette dressing met kurkuma. Zie ook hier http://www.vinejo.freebb.be/thread-279-p...l#pid90522
Het tweede deel van de naam ( ) deed me voor deze wijn kiezen, 22 euro.
De wijn liet geen grote (doch een zeer degelijke) indruk en paste perfect bij de zalm.
Gezien er 2/3 over was (ik moest nog verder rijden richting mijn eindbestemming) nam ik de fles mee.
Om vandaag te proeven.
De Tasting note heb ik op de blog neergeschreven.
https://wijnliefhebbers.wordpress.com/20...ly-x-drie/
Een foto kan je hier al krijgen ;-)
Het tweede deel van de naam ( ) deed me voor deze wijn kiezen, 22 euro.
De wijn liet geen grote (doch een zeer degelijke) indruk en paste perfect bij de zalm.
Gezien er 2/3 over was (ik moest nog verder rijden richting mijn eindbestemming) nam ik de fles mee.
Om vandaag te proeven.
De Tasting note heb ik op de blog neergeschreven.
https://wijnliefhebbers.wordpress.com/20...ly-x-drie/
Een foto kan je hier al krijgen ;-)