wijnliefhebbers

Volledige versie: Restaurant Carcasse * Michelin Sint-Idesbald (Koksijde)
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
https://www.carcasse.be/


Ik had in een Belgische gastronomische gids gelezen dat Carcasse zijn ster had gekregen door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees,
dus gingen we vanmiddag naar Sint-Idesbald voor de lunch.

Het decor is zeer modern en de installatie van de kamer is ongebruikelijk in een * Michelin: grote lange tafels die we delen,
het personeel is charmant, professioneel en attent,
de wijnkaart, open voor de wereld, is relatief kort maar interessant (ik nam een Hauvette Le Roucas 2016 voor 65 €).
Het is niet het brouwerijachtige decor dat de ster rechtvaardigt,
het menu biedt alleen vlees als voorgerecht en hoofdgerecht, maar wat vlees! De kwaliteit is inderdaad uitzonderlijk en de keuze van het rundvlees is opmerkelijk, maar zeldzaam rundvlees is duur Wink De begeleiding van de gerechten is zeer uitgebreid.

Het is een ervaring om te doen als je van vlees houdt.
Is de ster verdiend? Het is heerlijk maar we weten het niet zeker.
(23-08-2019 06:02 PM)Thierry Debaisieux schreef: [ -> ]https://www.carcasse.be/


Ik had in een Belgische gastronomische gids gelezen dat Carcasse zijn ster had gekregen door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees,
dus gingen we vanmiddag naar Sint-Idesbald voor de lunch.

Het decor is zeer modern en de installatie van de kamer is ongebruikelijk in een * Michelin: grote lange tafels die we delen,
het personeel is charmant, professioneel en attent,
de wijnkaart, open voor de wereld, is relatief kort maar interessant (ik nam een Hauvette Le Roucas 2016 voor 65 €).
Het is niet het brouwerijachtige decor dat de ster rechtvaardigt,
het menu biedt alleen vlees als voorgerecht en hoofdgerecht, maar wat vlees! De kwaliteit is inderdaad uitzonderlijk en de keuze van het rundvlees is opmerkelijk, maar zeldzaam rundvlees is duur Wink De begeleiding van de gerechten is zeer uitgebreid.

Het is een ervaring om te doen als je van vlees houdt.
Is de ster verdiend? Het is heerlijk maar we weten het niet zeker.

Thierry, u bent misschien geen Bourgondiër, maar in ieder geval een bon-vivant! thumbsup
(23-08-2019 06:30 PM)Olivier schreef: [ -> ]
(23-08-2019 06:02 PM)Thierry Debaisieux schreef: [ -> ]https://www.carcasse.be/


Ik had in een Belgische gastronomische gids gelezen dat Carcasse zijn ster had gekregen door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees,
dus gingen we vanmiddag naar Sint-Idesbald voor de lunch.

Het decor is zeer modern en de installatie van de kamer is ongebruikelijk in een * Michelin: grote lange tafels die we delen,
het personeel is charmant, professioneel en attent,
de wijnkaart, open voor de wereld, is relatief kort maar interessant (ik nam een Hauvette Le Roucas 2016 voor 65 €).
Het is niet het brouwerijachtige decor dat de ster rechtvaardigt,
het menu biedt alleen vlees als voorgerecht en hoofdgerecht, maar wat vlees! De kwaliteit is inderdaad uitzonderlijk en de keuze van het rundvlees is opmerkelijk, maar zeldzaam rundvlees is duur Wink De begeleiding van de gerechten is zeer uitgebreid.

Het is een ervaring om te doen als je van vlees houdt.
Is de ster verdiend? Het is heerlijk maar we weten het niet zeker.

Thierry, u bent misschien geen Bourgondiër, maar in ieder geval een bon-vivant! thumbsup

Dat vlees is van Van Dierendonck dacht ik (van dezelfde gemeente)
Het was die slager die dit restaurant opende.
Bedankt voor het verslag Thierry!
Wij aten enkele weken terug op de hoek er recht tegenover nl Julia, die dan een visrestaurant is Smile
We vroegen ons af hoe Carcasse zou zijn...
Bij deze Smile
En idd, vlees van Dierendonck!
Hallo Biff,
ik ken Mare Nostrum goed.
ik heb nog nooit gegeten bij Julia, hun visrestaurant, maar wij waren klanten van het andere familierestaurant, Ten Bogaerde, toen het * Michelin was.
We aten vanmiddag in het Julia restaurant met een Belgische vriend.
Het decor is aangenaam en de service is vriendelijk.
De wijnkaart is kort en een beetje duur. We dronken een Montmains 2017 van Droin voor 68 €
De borden zijn erg overvloedig en de vis erg vers, maar de presentatie is niet "gastronomisch".
Koppelingen