Voor wie eens in de buurt van Kortrijk is.
Zeker een aanrader.
Momenteel zitten ze op 14,5/20 GM.
En als ik me niet vergis zijn ze pas twee jaar open.
Een zeer gemotiveerd team, hele lieve mensen, aandacht voor detail.
Warme ontvangst, goede wijnkaart.
Zowel natuurlijke wijnen als klassiekere.
En voor wie wilt brengt uiteraard zijn eigen flessen mee.
Dacht dat het 20 of 25 euro kurkrecht is.
Wijnen zijn uiterst goed geprijsd.
En de menu voor 68 euro 6 gangen is zeker niet duur.
Al een keer of 3 er geweest.
Het niveau gaat er fors op vooruit.
De keuken is zeer smaakvol en puur.
Binnen hier en twee jaar zou het wel eens kunnen zijn dat er ster toegewezen wordt aan hun.
Zou tevens terecht zijn.
Prachtig, die gerechtjes! Het oog wil ook wat, dat is hier meer dan waar: Alleen al door ze te zien vind je ze lekker.
RaStafia= Ratafia voor Peter Tosh en Marley fans?
ziet er heerlijk uit en dat voor die prijs. Mijn schoonouders zijn van Bissegem dus ideaal als we de kids willen afzetten om in de streek van Kortrijk te gaan eten. Ik ga dit zeker 's uittesten. Bedankt voor de tip!
Nog een vraagje. Kan je ook buiten zitten?
(05-08-2020 01:24 PM)vinejo schreef: [ -> ]Prachtig, die gerechtjes! Het oog wil ook wat, dat is hier meer dan waar: Alleen al door ze te zien vind je ze lekker.
RaStafia= Ratafia voor Peter Tosh en Marley fans?
Een chef met zeer veel talent.
Denk dat je dit domein wel kent?
Jammer genoeg ook in prijs aan het stijgen de laatste jaren.
Maar ook geen idee waarom het zo heet, zal wel een grapje zijn zeker?
(05-08-2020 01:26 PM)Fre schreef: [ -> ]ziet er heerlijk uit en dat voor die prijs. Mijn schoonouders zijn van Bissegem dus ideaal als we de kids willen afzetten om in de streek van Kortrijk te gaan eten. Ik ga dit zeker 's uittesten. Bedankt voor de tip!
Nog een vraagje. Kan je ook buiten zitten?
Ja je kan buiten zitten.
Maar als je dit in het weekend wilt doen best tijdig reserveren.
Foto's zien passeren op Insta!
Bedankt voor het woordje uitleg, ziet er idd geweldig uit.
Dees hou ik in het achterhoofd voor het najaar.
Het moet niet altijd Vol-Ver zijn...
(06-08-2020 08:29 AM)Biff schreef: [ -> ]Foto's zien passeren op Insta!
Bedankt voor het woordje uitleg, ziet er idd geweldig uit.
Dees hou ik in het achterhoofd voor het najaar.
Het moet niet altijd Vol-Ver zijn...
Met plezier Biff.
Jij bent een grote liefhebber van Bordeaux wijnen.
Als je zelf geen fles gerijpte bdx meebrengt dan zou mijn advies zijn.
Dat je dit vermeldt aan Esteban ( de sommelier) hij heeft per gerecht altijd wel een tweetal keuzes per glas voor wie geen flessen koopt van de kaart.
De ene keuze zal iets klassieker zijn de andere dan eerder natuurlijk gericht.
(05-08-2020 01:14 PM)Smaakatleet schreef: [ -> ]Dit was de menu van vorige week.
We drinken er enkele uitstekende wijnen bij.
Het kaasplankje was helaas al voor de helft op alvorens een foto te nemen.
We namen enkele flessen van kaart, bracht ook zelf wat mee.
En dan nog enkele uh, tussendoor glazen.
Ken het restaurant niet. Gerechten zien er erg mooi uit. Vooral de "fleurige" kleuren vallen me op. Ook goede hoeveelheid sauzen. uitnodigend! Dank voor het delen.
(06-08-2020 11:51 AM)Vinoco schreef: [ -> ] (05-08-2020 01:14 PM)Smaakatleet schreef: [ -> ]Dit was de menu van vorige week.
We drinken er enkele uitstekende wijnen bij.
Het kaasplankje was helaas al voor de helft op alvorens een foto te nemen.
We namen enkele flessen van kaart, bracht ook zelf wat mee.
En dan nog enkele uh, tussendoor glazen.
Ken het restaurant niet. Gerechten zien er erg mooi uit. Vooral de "fleurige" kleuren vallen me op. Ook goede hoeveelheid sauzen. uitnodigend! Dank voor het delen.
Zeker een aanrader.
Als je dan toch in de buurt bent laat eens iets weten.
Woon er op 15 minuten van.
Dan proeven we eens wat oxidatieve wijnen samen.
(06-08-2020 12:07 PM)Smaakatleet schreef: [ -> ] (06-08-2020 11:51 AM)Vinoco schreef: [ -> ] (05-08-2020 01:14 PM)Smaakatleet schreef: [ -> ]Dit was de menu van vorige week.
We drinken er enkele uitstekende wijnen bij.
Het kaasplankje was helaas al voor de helft op alvorens een foto te nemen.
We namen enkele flessen van kaart, bracht ook zelf wat mee.
En dan nog enkele uh, tussendoor glazen.
Ken het restaurant niet. Gerechten zien er erg mooi uit. Vooral de "fleurige" kleuren vallen me op. Ook goede hoeveelheid sauzen. uitnodigend! Dank voor het delen.
Zeker een aanrader.
Als je dan toch in de buurt bent laat eens iets weten.
Woon er op 15 minuten van.
Dan proeven we eens wat oxidatieve wijnen samen.
haha, ik kom graag bij je langs en drink ook graag samen wat mooie wijnen maar....iets oxidatiefs....oef....daar krijg ik echt geen slok van weg. Sorry. Wat dat betreft kan ik prima Pinot Noir en Nebbiolo drinken ondanks dat ik helemaal niets met die druiven heb en ze me ook weinig tot geen vreugde geven.
Ik ga er zeker binnenkort wat eten.
(06-08-2020 12:13 PM)Vinoco schreef: [ -> ] (06-08-2020 12:07 PM)Smaakatleet schreef: [ -> ] (06-08-2020 11:51 AM)Vinoco schreef: [ -> ] (05-08-2020 01:14 PM)Smaakatleet schreef: [ -> ]Dit was de menu van vorige week.
We drinken er enkele uitstekende wijnen bij.
Het kaasplankje was helaas al voor de helft op alvorens een foto te nemen.
We namen enkele flessen van kaart, bracht ook zelf wat mee.
En dan nog enkele uh, tussendoor glazen.
Ken het restaurant niet. Gerechten zien er erg mooi uit. Vooral de "fleurige" kleuren vallen me op. Ook goede hoeveelheid sauzen. uitnodigend! Dank voor het delen.
Zeker een aanrader.
Als je dan toch in de buurt bent laat eens iets weten.
Woon er op 15 minuten van.
Dan proeven we eens wat oxidatieve wijnen samen.
haha, ik kom graag bij je langs en drink ook graag samen wat mooie wijnen maar....iets oxidatiefs....oef....daar krijg ik echt geen slok van weg. Sorry. Wat dat betreft kan ik prima Pinot Noir en Nebbiolo drinken ondanks dat ik helemaal niets met die druiven heb en ze me ook weinig tot geen vreugde geven.
Ik ga er zeker binnenkort wat eten.
Veel plezier alvast, hoop dat het je bevalt.
Qua saus krijg je bij sommige gerechten nog een extra portie apart aan tafel.
Denk in rood dat we weinig zullen vinden dat we beiden lekker vinden of ons vreugde zal geven.
(06-08-2020 11:14 AM)Smaakatleet schreef: [ -> ] (06-08-2020 08:29 AM)Biff schreef: [ -> ]Foto's zien passeren op Insta!
Bedankt voor het woordje uitleg, ziet er idd geweldig uit.
Dees hou ik in het achterhoofd voor het najaar.
Het moet niet altijd Vol-Ver zijn...
Met plezier Biff.
Jij bent een grote liefhebber van Bordeaux wijnen.
Als je zelf geen fles gerijpte bdx meebrengt dan zou mijn advies zijn.
Dat je dit vermeldt aan Esteban ( de sommelier) hij heeft per gerecht altijd wel een tweetal keuzes per glas voor wie geen flessen koopt van de kaart.
De ene keuze zal iets klassieker zijn de andere dan eerder natuurlijk gericht.
Bedankt voor de tip!
We gaan zeker es langs en ik laat sowieso iets weten