mooi verhaal,
zo'n goedkope pinot noir in NY op restaurant , dat moet er eentje van den Aldi geweest zijn
maar de DRC die in de wijnsaus terecht kwam een paar jaar geleden vond ik nog hallucinanter
(23-10-2020 01:44 PM)Vince schreef: [ -> ]mooi verhaal,
zo'n goedkope pinot noir in NY op restaurant , dat moet er eentje van den Aldi geweest zijn
maar de DRC die in de wijnsaus terecht kwam een paar jaar geleden vond ik nog hallucinanter
Het artikel is op dat vlak een beetje misleidend, want het gaat om de aankoopprijs van die PN. De restaurantprijs zou $55 zijn geweest.
Ik vermoed ook dat ze bij dat restaurant geen $2000 hebben betaald voor die Mouton.
Al zullen ze wel nog een tweede fles hebben moeten opentrekken voor die tafel heavy hitters die niet eens doorhadden dat ze 'goedkope' pinot aan het drinken waren in plaats van hun '89 Mouton...
Un mouton pour des cochons...
"Maar ik had wel pinot noir gevraagd, hé. Cabernet-sauvignon bij mijn boeuf bourguignon, waar haal je het uit? Geef hier al de tafeltjes eens zo'n fles en vraag wat ze ervan denken".
Aan het tafeltje waar ze de Mouton besteld hadden: "Pinot Noir? Cabernet-sauvignon? Wtf?".
(24-10-2020 10:04 AM)Olivier schreef: [ -> ] (24-10-2020 08:51 AM)Rik Martens schreef: [ -> ]Cabernet-sauvignon bij mijn boeuf bourguignon, waar haal je het uit? Geef hier al de tafeltjes eens zo'n fles en vraag wat ze ervan denken".
(samen lachen is dubbel plezier)