Gisteren zin in chips (zout). Daar past geen wijn bij, dus eens een biertje geopend, was lang geleden.
En was bijna vergeten hoe dit ook kan smaken.
Ik dronk Vicaris Triple van Brouwerij Dilewijns in Dendermonde.
Heel mooi, niet te bitter, niet te zoet, zacht, verfrissend.
Ik overweeg een carrière switch naar het vicariaat.
(09-03-2021 02:46 PM)vinejo schreef: [ -> ]Gisteren zin in chips (zout). Daar past geen wijn bij, dus eens een biertje geopend, was lang geleden.
En was bijna vergeten hoe dit ook kan smaken.
Ik dronk Vicaris Triple van Brouwerij Dilewijns in Dendermonde.
Heel mooi, niet te bitter, niet te zoet, zacht, verfrissend.
Ik overweeg een carrière switch naar het vicariaat.
Ik dronk vroeger hiervan geregeld de "Vicardin". Dat was een mengeling van deze tripel en en Girardin gueuze. Nadien jaren niet meer tegengekomen tot opeens een tijd terug bij Van Eccelpoel stond er een flesje "Vicaris Tripel-Gueuze". Blijkbaar werken ze nu samen met Boon en is de naam veranderd.
Zeker eens proberen als je dit tegenkomt.
Je bent er zo enthousiast over, dat je er 2 topics over opent. ;-)
De volgende keer dat ik dit bier zie, zal ik een proefexemplaar aanschaffen.
carrièreswitch kan niet zo moeilijk zijn, vacatures zijn er daar genoeg !
(09-03-2021 03:48 PM)Corto schreef: [ -> ]Je bent er zo enthousiast over, dat je er 2 topics over opent. ;-)
De volgende keer dat ik dit bier zie, zal ik een proefexemplaar aanschaffen.
Haha, inderdaad, is aangepast.
@33S klinkt heerlijk..!