07-04-2021, 03:00 PM
Podcast I ll drink to that
Met David Ramey, wijnbouwer-oenoloog
https://illdrinktothatpod.com/episode/id...chardonnay
Over
Tannine in witte wijn, malo lactische gisting, (al of niet) zwavel, alles te maken met eventuele pre-oxidatie
Syrah absorbeert zeer sterk zwavel
Lagere rendementen maken niet per se betere wijnen
Chardonnay is de rode wijn onder de witte
Pinot noir is de witte wijn onder de rode
....
Heb niet alles begrepen maar vond t toch interessant
Even door de reclame bijten wel
Met David Ramey, wijnbouwer-oenoloog
https://illdrinktothatpod.com/episode/id...chardonnay
Over
Tannine in witte wijn, malo lactische gisting, (al of niet) zwavel, alles te maken met eventuele pre-oxidatie
Syrah absorbeert zeer sterk zwavel
Lagere rendementen maken niet per se betere wijnen
Chardonnay is de rode wijn onder de witte
Pinot noir is de witte wijn onder de rode
....
Heb niet alles begrepen maar vond t toch interessant
Even door de reclame bijten wel