Korte omschrijving.
De Black Angus rib eye uit het dorp was heerlijk smaakvol en mals en de Branaire Duluc Ducru 1996 is echt geweldig mooi op dronk momenteel. Genieten! Wat is Bordeaux op het juiste moment toch fijn.
Jaloers ... en dan vooral op die eclectische verzameling snijplanken
(24-04-2021 11:19 PM)Sur la Table schreef: [ -> ]Korte omschrijving.
De Black Angus rib eye uit het dorp was heerlijk smaakvol en mals en de Branaire Duluc Ducru 1996 is echt geweldig mooi op dronk momenteel. Genieten! Wat is Bordeaux op het juiste moment toch fijn.
Ziet er fantastisch smakelijk uit. En een super topwijn!
Die rib eye ziet er heerlijk uit.
Eerst in de pan gekorst en dan de oven in?
(26-04-2021 10:09 AM)Corto schreef: [ -> ]Die rib eye ziet er heerlijk uit.
Eerst in de pan gekorst en dan de oven in?
Ja inderdaad. Aangebraden in geklaarde boter, daarna in de oven op 120 graden tot een kerntemp van 55 graden was bereikt. Daarna nog even een half uur met rust gelaten. Het was de beste rib eye die ik heb gehad tot nu toe. Het vet zit ook op een mooie plek en bij elkaar.
Het water komt me al in de mond. Bedankt voor de uitleg en de bijhorende foto's.