10-09-2022, 09:36 AM
Voor het eerst eens een lunch genomen in dit vrij recent overgenomen restaurant, waar Hicham Balafrey aan het fornuis staat.
Mijn eerste reactie was…ik kom hier elke week lunchen.
Ik koos voor de zakenlunch, ben ondertussen vergeten wat ik allemaal heb gegeten, maar de foto s zeggen wellicht genoeg.
Ik koos ook voor de “aangepaste wijnen”, soms wel een risico, maar hier viel dit heel goed mee.
Zowel de Gruner Veltliner van Huber als de Zuid Afrikaanse chenin Kleine Zalze waren op zich lekker en pasten perfect bij de bijzonder frisse en fijne gerechten.
[attachment=6293]
[attachment=6294]
Mijn eerste reactie was…ik kom hier elke week lunchen.
Ik koos voor de zakenlunch, ben ondertussen vergeten wat ik allemaal heb gegeten, maar de foto s zeggen wellicht genoeg.
Ik koos ook voor de “aangepaste wijnen”, soms wel een risico, maar hier viel dit heel goed mee.
Zowel de Gruner Veltliner van Huber als de Zuid Afrikaanse chenin Kleine Zalze waren op zich lekker en pasten perfect bij de bijzonder frisse en fijne gerechten.
[attachment=6293]
[attachment=6294]