19-08-2024, 05:12 PM
Zonet vond ik in mijn fietszakken nog 2 wijnglazen en fles die nog voor 1/3 gevuld was. Gaan proeven met de fiets bij Vince zorgt voor zulke toestanden (een andere keer was een zalto glas gebroken)- te weinig spuwdwang.
Enfin, het ging om deze fles:
Au Bon Climat, Pinot Noir Santa Barbara 2020
Mijn Collega s Jomme, Bonaventure en Filemon vonden dit een bijzonder aantrekkelijke wijn, de drie fervente Bourgognofielen zaten allen in…
jawel, zeg het maar…
jullie kennen het allemaal, jawel
Hoeft niet meer voorgesteld…
het is…Percy….
jullie weten het wel
Percyyyyyy…..
…Bourgogne!!
Jajaja!
Jammer, ze wonnen geen miljoen.
Het laatste derde van deze fles smaakt me momenteel enorm. Niks oxidatie, zijdezachte pinot Noir met mooie fraicheur.
Hier de
Review by Jeb Dunnuck (Aug 29, 2022), Rating 91, Drink 2022-2032
The 2020 Pinot Noir Santa Barbara from the Bien Nacido Vineyard is also a pretty, perfumed, elegant wine. Ripe strawberries, cherries, leafy herbs, and some earthy nuances all define the bouquet, and it’s medium-bodied, with bright acidity, ripe, supple tannins, and a great finish. It’s drinking nicely today yet should evolve for a decade. This saw 35% whole clusters and spent 22 months in 50% new oak.
Enfin, het ging om deze fles:
Au Bon Climat, Pinot Noir Santa Barbara 2020
Mijn Collega s Jomme, Bonaventure en Filemon vonden dit een bijzonder aantrekkelijke wijn, de drie fervente Bourgognofielen zaten allen in…
jawel, zeg het maar…
jullie kennen het allemaal, jawel
Hoeft niet meer voorgesteld…
het is…Percy….
jullie weten het wel
Percyyyyyy…..
…Bourgogne!!
Jajaja!
Jammer, ze wonnen geen miljoen.
Het laatste derde van deze fles smaakt me momenteel enorm. Niks oxidatie, zijdezachte pinot Noir met mooie fraicheur.
Hier de
Review by Jeb Dunnuck (Aug 29, 2022), Rating 91, Drink 2022-2032
The 2020 Pinot Noir Santa Barbara from the Bien Nacido Vineyard is also a pretty, perfumed, elegant wine. Ripe strawberries, cherries, leafy herbs, and some earthy nuances all define the bouquet, and it’s medium-bodied, with bright acidity, ripe, supple tannins, and a great finish. It’s drinking nicely today yet should evolve for a decade. This saw 35% whole clusters and spent 22 months in 50% new oak.