30-12-2010, 02:54 PM
Deze week geluncht bij Piu in Zaventem. Volgens de Deltagids 2011, het beste Italiaanse restaurant in België.
Wijnkaart van een viertal pagina's (met denk) ik alle wijnen ook per glas. Twee witte geprobeerd (o.a. pinot grigio aan 5,75€ p/glas), ijs en ijskoud geserveerd waardoor de wijn helemaal dichtsloeg en na opwarmen in de hand nog altijd geen kwaliteit gevonden.
Alhoewel men doet uitschijnen dat wijn in het restaurant een belangrijke plaats in neemt (d.m.v. een aparte 'wijnhoek') lijkt me dit vooral schijn. Hoe kun je anders een wijnkaart aan je klanten geven met GEEN ENKEL JAARTAL bij de wijnen.
De eigenaresse deed trouwens alles om het contact met ons te vermijden (misschien moe van een drukke kerst?). Het eten was wel goed en ik zou er zeker voor teruggaan maar de Deltagids overdrijft een toch wel een beetje met hun award als beste Italiaanse restaurant in België.
Wijnkaart van een viertal pagina's (met denk) ik alle wijnen ook per glas. Twee witte geprobeerd (o.a. pinot grigio aan 5,75€ p/glas), ijs en ijskoud geserveerd waardoor de wijn helemaal dichtsloeg en na opwarmen in de hand nog altijd geen kwaliteit gevonden.
Alhoewel men doet uitschijnen dat wijn in het restaurant een belangrijke plaats in neemt (d.m.v. een aparte 'wijnhoek') lijkt me dit vooral schijn. Hoe kun je anders een wijnkaart aan je klanten geven met GEEN ENKEL JAARTAL bij de wijnen.
De eigenaresse deed trouwens alles om het contact met ons te vermijden (misschien moe van een drukke kerst?). Het eten was wel goed en ik zou er zeker voor teruggaan maar de Deltagids overdrijft een toch wel een beetje met hun award als beste Italiaanse restaurant in België.