06-02-2011, 11:19 PM
maandag 31 januari 2011
Beaudevin kaapt eerste prijs weg op internationale Airport Food & Beverage Awards 2010
Beaudevin, het innovatieve concept rond de wijn- en tapasbar op Brussels Airport, ontving deze week de eerste prijs in de internationale luchthavenverkiezing Airport Food & Beverage Awards 2010 die in Manchester plaatsvond.
Beaudevin, een initiatief van de hand van Autogrill wordt daarmee beloond voor haar creatieve insteek en de toegevoegde waarde die de bar brengt voor de grote diversiteit aan passagiers op Brussels Airport.
De Airport Food & Beverage Awards zijn dit jaar aan hun eerste editie toe en gaan op zoek naar spelers die uitblinken in het food and beverage aanbod op luchthavens, en dat over de hele wereld. Daarbij belonen zij in twintig verschillende categorieën de meest innovatieve genomineerden. De onderscheiding is een initiatief van The Moodie Report en is een jaarlijkse barometer voor kwaliteit in een snel groeiende business en beoordeelt de deelnemers op alle aspecten die van toepassing zijn bij het operationele proces binnen de food and beverage sector in een luchthavenomgeving.
Mario Orinx, General Manager van Autogrill in België is tevreden met de erkenning: “Ik ben zeer gelukkig dat wij een dergelijke waardevolle en internationale prijs in ontvangst mogen nemen en dat de professionele jury van oordeel was dat Beaudevin de verdiende winnaar is. Met het concept bieden wij een bar op Brussels Airport die anders is dan de gemiddelde luchthavenbar en die zonder twijfel een extra dimensie biedt voor zowel de reiziger als de luchthaven. Dit is een mooie beloning voor ons bedrijf, maar ook voor onze medewerkers en onze partners die hard gewerkt hebben aan dit project!”
Het concept Beaudevin
Beaudevin is een plaats waar mensen kunnen relaxen in een comfortabele gesofisticeerde en gezellige omgeving, terwijl ze van hun favoriete wijn of mediterrane maaltijd genieten. Het interieur draagt warme, zachte kleuren en
dankzij het gebruik van traditionele materialen past de klassieke stijl perfect bij de resoluut moderne elementen.
Beaudevin is een hedendaags concept dat aangevuld wordt met originele en toepasselijke decoratieve elementen. De loungebar is opgedeeld in drie zones: een levendige barzone, een sociale zone en een intieme privézone.
In 2008 werd Beaudevin een eerste keer bekroond met de Negocio-prijs Concept van het Jaar.
Beaudevin kaapt eerste prijs weg op internationale Airport Food & Beverage Awards 2010
Beaudevin, het innovatieve concept rond de wijn- en tapasbar op Brussels Airport, ontving deze week de eerste prijs in de internationale luchthavenverkiezing Airport Food & Beverage Awards 2010 die in Manchester plaatsvond.
Beaudevin, een initiatief van de hand van Autogrill wordt daarmee beloond voor haar creatieve insteek en de toegevoegde waarde die de bar brengt voor de grote diversiteit aan passagiers op Brussels Airport.
De Airport Food & Beverage Awards zijn dit jaar aan hun eerste editie toe en gaan op zoek naar spelers die uitblinken in het food and beverage aanbod op luchthavens, en dat over de hele wereld. Daarbij belonen zij in twintig verschillende categorieën de meest innovatieve genomineerden. De onderscheiding is een initiatief van The Moodie Report en is een jaarlijkse barometer voor kwaliteit in een snel groeiende business en beoordeelt de deelnemers op alle aspecten die van toepassing zijn bij het operationele proces binnen de food and beverage sector in een luchthavenomgeving.
Mario Orinx, General Manager van Autogrill in België is tevreden met de erkenning: “Ik ben zeer gelukkig dat wij een dergelijke waardevolle en internationale prijs in ontvangst mogen nemen en dat de professionele jury van oordeel was dat Beaudevin de verdiende winnaar is. Met het concept bieden wij een bar op Brussels Airport die anders is dan de gemiddelde luchthavenbar en die zonder twijfel een extra dimensie biedt voor zowel de reiziger als de luchthaven. Dit is een mooie beloning voor ons bedrijf, maar ook voor onze medewerkers en onze partners die hard gewerkt hebben aan dit project!”
Het concept Beaudevin
Beaudevin is een plaats waar mensen kunnen relaxen in een comfortabele gesofisticeerde en gezellige omgeving, terwijl ze van hun favoriete wijn of mediterrane maaltijd genieten. Het interieur draagt warme, zachte kleuren en
dankzij het gebruik van traditionele materialen past de klassieke stijl perfect bij de resoluut moderne elementen.
Beaudevin is een hedendaags concept dat aangevuld wordt met originele en toepasselijke decoratieve elementen. De loungebar is opgedeeld in drie zones: een levendige barzone, een sociale zone en een intieme privézone.
In 2008 werd Beaudevin een eerste keer bekroond met de Negocio-prijs Concept van het Jaar.